Event

2020 WATER KOREA

Datum

08-10 september 2020

Plats

KINTEX, Goyang-si, Gyeonggi-do

Monter

C9-C10

Arbetsområde

TECHLINE

Arrangeras av

LINAK Korea Ltd.

WATER KOREA är den största och viktigaste mässan inom vattensektorn i Syd Korea. Sedan 2002 har ett konstant stigande antal branschpersoner träffats för seminarium, konferenser och utställning kring allt som rör vattenhantering och utrustning för avloppsvatten och kloakvatten.

Mässan är fem dagar lång och är ett optimalt tillfälle för företag, myndigheter, forskare och utbildningscentra att få kontakt med varandra och diskutera framtidens arbetskraft och teknik. Den innebär också en mycket bra möjlighet att träffa företag, exempelvis LINAK, som tillverkar vattenrelaterade maskiner och avancerad teknik för vattenbearbetningsanläggningar.

Förslitningar på infrastrukturen ger ökade driftkostnader och på utställningen får man tips om många nya och smarta lösningar som använder den absolut senaste tekniken. LINAK finns i monter C9-C10 och här kan du exempelvis uppleva hur skjutspjällsventiler kan förbättras med hjälp av våra linjära ställdon LA36. Här hittar du LINAK® system som är otroligt enkla att implementera, som är underhållsfria, är säkrare och förknippade med lägre kostnader, dessutom innebär integrerad ventilautomation med elektriska ställdon en totalt sett bättre kontroll över anläggningen.

Vi ser fram mot att träffa dig på WATER KOREA 2020 och diskutera olika idéer med dig.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.