Event

KIMES 2020

Datum

19-22 mars 2020

Plats

COEX, Seoul

Monter

Hall D (våning 3), D739

Arbetsområde

MEDLINE & CARELINE

Arrangeras av

LINAK Korea Ltd.

KIMES 2020 (36:e Korea International Medical & Hospital Equipment Show) ger dig möjlighet att se den enorma potentialen och möjligheterna inom framtidens sjukvårdssektor och titta närmare på de senaste trenderna inom branschen på en mötesplats för 1 200 inhemska och utländska tillverkare visar deras nya teknik och nya produkter.

Det kommer att vara en mötesplats där man presenterar den senaste informationen och tekniken för sjukvårdsbranschen för att hålla jämna steg med den snabba utvecklingen i branschen. Besökare kan utveckla idéer genom att uppleva allt från små komponenter till kompletta produkter på mässan.

LINAK tar med nästa generation av ställdonslösningar för sängar och sjukvårdsutrustning, till exempel sjukhussängar, hemvårdssängar, tandläkarstolar, behandlingsstolar och röntgenutrustning. Vi kommer även att presentera den högsta standarden inom hygien med vår IPX6 Washable DURA™ med massor med nya säkerhetsfunktioner.

Besök oss i monter (D739, hall D) och ta reda på mer om våra nya och framstående system och lösningar.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.