Event

Alihankinta 2019

Datum

24-26 september 2019

Plats

Tampere Exhibition and Sports Centre, Tampere, Finland

Monter

Monter 300 (Hall D)

Arbetsområde

DESKLINE, TECHLINE

Arrangeras av

LINAK OY

Ungefär 20 000 experter, beslutsfattare och andra industrispecialister träffas på den årliga Alihankinta-mässan i Tampere i Finland, vilket gör den till industribranschens ledande event i Finland.

LINAK deltar även i år och vi ser fram mot att visa kunder och andra gäster hur hållbar elektrisk ställdonsteknik avsevärt kan förbättra kraftfulla maskiner inom byggsektorn, lantbruket och det mobila jordbruket samt olika typer av industriautomation och energilösningar. 

Vi kommer att visa upp olika exempel på hur man kan integrera IC ställdonsteknik i de mest avancerade styrsystemen och på så sätt skapa enastående automation. Vi erbjuder även lösningar inom industriell ergonomi för att bistå den viktigaste resursen – medarbetarna. Här kan du se hur modern ställdonsteknik på ett miljövänligt sätt kan öka effektiviteten, förbättra hälsan och motivationen bland kontorspersonalen.

Besök oss i monter 300 (hall D) och låt oss visa hur enkelt det är att integrera lösningarna från LINAK och hur du kan dra nytta av att bli elektrisk. 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.