Kontakta oss här
Vård

Vårdapplikationer

LINAK ställdonslösningar möjliggör jämn justering av patientlyftar och olika typer av vårdsängar, med funktioner som Under Bed Light, WET sensor och Automatic Nurse Call.

Ställdonslösningar för vårdsektorn

När den förväntade livslängden ökar, så ökar även behovet av äldrevård. Moderna sjukhus kämpar med att höja effektiviteten och fokusera mer på patienter som kräver direkt vård. Öppenvårdsbehandling blir allt mer populärt och det kräver intelligenta lösningar som gör att patienterna kan känna sig säkra och ge vårdgivarna mer tid att vårda. Genom att använda applikationer med LINAK ställdonssystem erbjuds flera fördelar, däribland:

  • Säkra och noggrant testade ställdonssystem
  • Integrerad intelligens som möjliggör specialfunktioner
  • Driftsäkra system baserat på över 30 års erfarenhet

Öppenvårdsbehandling kan ha många fördelar. För sjukhusen ger det mer utrymme för vård av kritiskt sjuka och många patienter upplever ökad livskvalitet i familjära omgivningar. LINAK ställdonssystem ger inte bara jämn justering av olika vårdsängar och patientlyftar. En mängd intelligenta funktioner, som exempelvis WET Sensor eller att tända Under Bed Light finns som tillval.

Att känna sig säker betyder allt
Alla LINAK ställdonslösningar genomgår omfattande tester innan de lanseras. Våra produkter uppfyller internationella medicinska standarder. LINAK vill även ge OEM-tillverkare konkurrensfördelar på en marknad som är full av regler och bestämmelser.


Intelligent Care Solutions™ skapar mervärde
Det spelar ingen roll om du skapar rörelse med en basic ställdonslösning eller ett mer avancerat system – du får alla fördelarna med jämna och tysta LINAK-rörelser – allt i en kompakt design. Men komforten för användarna kan förbättras ännu mer. Intelligent Care Solutions ger dig möjligheten att komplettera sängen med tillbehör som våg, Under Bed Light, WET Sensor och Out of Bed sensorer. 

En erfaren partner med bred applikationskunskap
Det finns inte två patienter som är lika, och trender och situationer förändras, vilket kräver att hjälpmedel utvecklas för att möta framtida patienters behov. I mer än 30 år har LINAK lyssnat uppmärksamt på intressenter och samarbetat med OEM-tillverkare för att skapa värde för såväl patienter som vårdgivare globalt. LINAK har global närvaro vilket innebär att service, support och expertis alltid finns i närheten.

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

Säker patienthantering med systemlösningar från LINAK för elektriska patientlyftar play-icon

Säker patienthantering med systemlösningar från LINAK för elektriska patientlyftar

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Focus on couches and tables

Flexibel funktionalitet och bättre ergonomi är några av de krav som finns när det gäller behandlings- och undersökningsbritsar.

Focus on healthcare beds

När man tittar på olika sätt att skapa oberoende hos personer som behöver omsorg, är sängen den uppenbara utgångspunkten. LINAK erbjuder perfekt anpassning i många olika konstruktioner av sjukvårdssängar.

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta