Kontakta oss här
Sjukvård

Kuvös

Neonatalavdelningar på sjukhus behöver skapa de bästa förutsättningarna för vårdpersonalen att ta hand om förtidigt födda och sjuka nyfödda barn. LINAK ställdonslösningar är ett bra komplement för att skapa behovet av en trygg och lugn miljö för nyfödda och goda förhållanden för vårdpersonalen. Det gör vi genom att introducera rörelse, förbättra säkerheten och anslutningen till digitala tjänster.

Neonatalkuvös med LINAK linjära ställdon på sjukhus

Systemlösningar för kuvöser

Alla typer av kuvöser ska uppfylla kraven på komfort och säkerhet och samtidigt säkerställa optimala ergonomiska arbetsförhållanden för vårdpersonalen. Kuvöser kan utrustas med många olika rörelsealternativ och funktioner för att stödja personalen. Säker och tyst rörelse är obligatorisk i alla situationer för att säkerställa en behaglig behandling.

LINAK® elektriska ställdonssystem ger mervärde till en neonatal kuvös tack varel:

  • Rörelseflexibilitet för ökad designfrihet
  • Förbättrad patientkomfort och säkerhet
  • OneConnect™ som stöder hög drifttid med fjärrservice
 

Rörelseflexibilitet för ökad designfrihet

LINAK elektriska linjära ställdonssystem är byggda på en modulär plattform och är konstruerade för skalbar prestanda, för att  på bästa sätt uppfylla behoven inom neonatalvården.

LINAK erbjuder många olika rörelsealternativ för kuvöser på sjukhusets neonatalavdelning, oavsett om det gäller grundläggande eller avancerade systemlösningar, rörelsemönster eller simultandrift. Jämna och exakta rörelser och positionering är avgörande för den optimala kuvösen.

 

Ökad patientkomfort och säkerhet

Flera alternativ för kuvösinställningar gör att applikationen kan justeras till den perfekta ergonomiska positionen, antingen för den nyfödda eller för vårdpersonalen. Enkel justering av kuvösen ger komfort och säkerhet i alla situationer.

 

OneConnect säkerställer hög drifttid med fjärrservice

LINAK är känt för pålitliga produkter lång och felfri drift. Hög effektivitet kräver optimala systemlösningar i kombination med en pålitlig teknisk support. För att säkerställa att du kan felsöka snabbt och effektivt var som helst i världen erbjuder vi  LINAK OneConnect, som ger fjärråtkomst till servicedata. Detta säkerställer hög drifttid för kuvösen.

Läs mer

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Sjukvårdsapplikationer

LINAK ställdonssystem används till ergonomiskt korrekt justering av sjukhussängar, behandlingsbritsar/-bord och patientlyftar och med vårt koncept Intelligent Care Solutions™ erbjuder vi extra tillbehör och funktionalitet.

Läs mer
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta