Kontakta oss här
Sjukvård

Eldrivna behandlingsbritsar och bord på sjukhus

I moderna britsar och bord för behandling och undersökning ger ställdon från LINAK smidig och jämn justering av höjd, rygg- och bendel.

Britsar och bord för behandling och undersökning

Ställdonslösningar för eldrivna britsar/bord

Sjukhus över hela världen vill kunna förbättra arbetsmiljön för vårdpersonalen och det är stort fokus på ergonomi för att reducera ryggproblem och andra förslitningsskador. Det stigande antalet överviktiga patienter ökar behovet ytterligare. Genom att välja ställdon från LINAK får man robust justering som förbättrar patientkomforten och personalens arbetsergonomi, samtidigt som det bidrar till markanta fördelar för OEM.

  • Designfrihet med ett stort produktutbud
  • Välbeprövade och testade system som uppfyller aktuella standarder
  • En erfaren partner med global närvaro

När man arbetar med britsar och bord för behandling och undersökning, hamnar sjuksköterskor och läkare i mycket obekväma arbetspositioner. Detta kan orsaka smärtsamma ryggproblem, sjukfrånvaro och i slutändan ökade kostnader för sjukhuset. Genom att integrera elektriska ställdon i designen av britsar och bord motverkas problemen och bidrar till ökad patientkomfort genom en jämn justering av höjd, ben- och ryggdel.

Håll kontroll över designen med många olika alternativ
LINAK har en mycket bred och specialiserad produktportfolio inom linjära elektriska ställdon och ställdonssystem. Med största sannolikhet har LINAK exakt vad du behöver, oavsett om det är en standardlösning för höjdjustering som passar i en parallell- eller saxkonstruktion, eller en lösning med två pelare för rörelse upp/ner. En lösning från LINAK ger full flexibilitet vid programmering av ställdonens rörelsemönster. En funktion som skapar verkligt mervärde är SDT (Service Data Tool) som i tid varnar när det föreligger servicebehov.

Lita på välbeprövade och testade system som uppfyller kraven
Alla produkter från LINAK genomgår mycket noggranna tester innan de levereras från fabrik. Detta gör vi inte bara för att uppfylla aktuella certifieringar, utan även för att säkerställa lång livslängd och felfri prestanda med minsta möjliga underhåll. Hos LINAK testas allt som systemlösningar och att de uppfyller internationella medicinska sjukvårdsstandarder.

Få fördelar med en erfaren partner som finns över hela världen
Under de senaste dryga 30 åren har LINAK konstant arbetat med att utveckla elektriska ställdonssystem och lösningar. Under det pågående R&D arbetet har företaget etablerat en global närvaro och tillgodogjort sig omfattande marknadserfarenheter. Kombinerat med förmågan att lyssna noga på tillverkarna, arbetar LINAK för att vara en flexibel partner som kan utveckla kundanpassade lösningar som uppfyller olika behov.

Läs mer
System till britsar och bord

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Flexibilitet och snygg design i justerbara behandlingsbritsar play-icon

Flexibilitet och snygg design

LA40 video play-icon

LA40

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Filer

Focus on couches and tables

Flexibel funktionalitet och bättre ergonomi är några av de krav som finns när det gäller behandlings- och undersökningsbritsar.

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Sjukvårdsapplikationer

LINAK ställdonssystem används till ergonomiskt korrekt justering av sjukhussängar, behandlingsbritsar/-bord och patientlyftar och med vårt koncept Intelligent Care Solutions™ erbjuder vi extra tillbehör och funktionalitet.

Läs mer

System för britsar och bord

Ställdonssystemen från LINAK ger mjuka lyft och rörelser i britsar och bord för behandling och undersökning och bidrar till att förbättra ergonomin för vårdgivaren. Specifikationerna beror på de individuella behoven och kraven. Oavsett om du har behov av ett standardsystem för britsar/bord för behandling och undersökning, eller en avancerad lösning, så har LINAK produkter så att du kan designa helt rätt system med hjälp av tre olika lösningar. Nedan följer tre exempel på basic, medium och advanced system.

Videos relaterade till britsar och bord för behandling och undersökning

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i britsar och bord för behandling och undersökning. Titta på våra videos och få inspiration.

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta