Kontakta oss här
Sjukhus

Sjukvårdsapplikationer

LINAK ställdonssystem används till ergonomiskt korrekt justering av sjukhussängar, behandlingsbritsar/-bord och patientlyftar och med vårt koncept Intelligent Care Solutions™ erbjuder vi extra tillbehör och funktionalitet.

Ställdonssystem för sjukvårdsapplikationer

Den förväntade genomsnittliga livslängden ökar generellt. Samtidigt drabbas fler personer av livsstilsrelaterade sjukdomar sent i livet. Ovanpå det ökar även antalet mycket överviktiga patienter, vilket belastar sjukvårdspersonalen ytterligare. Genom att utrusta sjukvårdsapplikationer med LINAK ställdonssystem förbättras komforten för patienterna, och innebär bättre arbetsergonomi för sjukvårdspersonalen, och du som tillverkare får avancerade applikationer med många fördelar.

  • Testade produkter som uppfyller internationella medicinska standarder
  • Global LINAK säljorganisation och support
  • Intelligenta vårdlösningar med framtidens teknik

Med färre händer som tar hand om ett ökande antal patienter är det viktigt att tänka kreativt på framtiden. Sjukhusen kräver avancerade ergonomiska lösningar för att göra det möjligt för sjukhuspersonalen att lägga sin tid på att vårda patienter. LINAK ställdonssystem möjliggör jämn justering av patientlyftar, höjden på behandlingsbritsarsjukhussängar, samt ben- och ryggstöd. De är designade så att personalen inte behöver utföra farliga lyft, och de frigör tid för vårdpersonalen då patienterna kan göra justeringarna själva.

Testade och certifierade ställdonssystem
Sjukvårdsapplikationer måste vara otroligt hållbara. Säkerheten är helt avgörande och materialen måste kunna klara rengöring med kraftfulla rengöringsmedel. Samtidigt behövs sängar och lyftar som klarar tyngre patienter som förväntar sig ökad komfort. På LINAK genomgår alla produkter en serie noggranna tester för att säkerställa att de uppfyller alla internationella medicinska standarder.

Hjälp och kvalificerad support nära till hands
Med fysisk närvaro i mer än 35 länder finns LINAK alltid nära. Det innebär att det alltid går snabbt och enkelt att få support från oss och att personalen alltid har lokal marknadskännedom. Vi har som mål att vara din lokala återförsäljare och att snabbt kunna identifiera behoven och leverera produkter med optimal prestanda.

Nya lösningar med Intelligent Care Solutions
Att alltid lyssna på våra kunder, deras feedback och nya idéer är mycket viktigt, och är en grundläggande existens för oss. Såväl samhällets krav som de lagstadgade bestämmelserna varierar och ändras och nya tekniker behöver enkel implementering i enlighet med dem. På LINAK arbetar vi efter Care for Tomorrow Today™. För oss betyder det, att det skall integreras intelligens och digital kommunikation i våra produkter. Det tror vi blir ett krav i framtiden.

Flexibilitet och snygg design i justerbara behandlingsbritsar play-icon

Flexibilitet och snygg design

LINAK introducerar ett basic OpenBus™ system för sjukhussängar play-icon

LINAK introducerar ett basic OpenBus™ system för sjukhussängar

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

Filer

Focus on stretchers

Full funktionalitet, batteridrift och komfort för mobila applikationer. LINAK erbjuder systemlösningar för bårar, sängvagnar och andra mobila applikationer.

Focus on couches and tables

Flexibel funktionalitet och bättre ergonomi är några av de krav som finns när det gäller behandlings- och undersökningsbritsar.

Focus on healthcare beds

När man tittar på olika sätt att skapa oberoende hos personer som behöver omsorg, är sängen den uppenbara utgångspunkten. LINAK erbjuder perfekt anpassning i många olika konstruktioner av sjukvårdssängar.

Basic OpenBus™ system för sjukhussängar

Justerbara ställdonslösningar för modern sjukvård. Uppgradera dina analoga ställdonssystem - och få flera fördelar med OpenBus™

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta