Kontakta oss här

Pally och MyRobot.cloud

Pally och MyRobot.cloud drivs av Rocketfarm. Du kan styra ELEVATE™ lyftpelare för cobot-palletering med Pally URCap alternativt använda MyRobot.cloud för att simulera din palleteringslösning.

 

Pally: Lättanvänd palleteringsprogramvara för cobots från Universal Robots

Med ELEVATE lyftpelaren som ingår i Pally URCap blir pallastningen enkel och mindre tidskrävande.

Pally är en ledande programvara för cobot-palletering. Pally URCap möjliggör integrering med Universal Robots och ger dig en kodfri och mycket användarvänlig cobot-installation och drift.

Pally är ett måste för enkel palletering med UR cobots eftersom det ger:

Logotyp för Pally, en palleteringsprogramvara från Rocketfarm
 
  • Användarvänligt gränssnitt: Skapa avancerade pallmönster på bara några minuter.
  • Förbättrad produktivitet: Välj olika lådtyper i samma mönster, välj flera artiklar samtidigt, stapla till högre nivåer osv.
  • Förbättrad flexibilitet: Byt eller installera delar enkelt och växla mellan olika mönster utan att programmera om programvaran.
 

Kom igång med Pally

 

MyRobot.cloud: Ett digitalt dubbel-simuleringsverktyg för din palleteringslösning

MyRobot.cloud är Rocketfarms molnbaserade palleteringslösning. Det gör att du kan ställa in dina palleteringsuppdrag med ELEVATE lyftpelare och är utformat för att strömlinjeforma och förbättra alla stadier i palleteringslösningens livscykel.

Med det här verktyget kan du skapa en digital kopia av ditt palleteringsprojekt. Detta gör att du kan simulera och verifiera ditt mönster från vilken plats som helst och ladda upp programmet till din maskinvara.

Fördelar med MyRobot.cloud:

Logotyp för MyRobot.cloud, Rocketfarms digitala dubbel-simuleringsverktyg för din palleteringslösning
 
  • Skapar en digital kopia av din palleteringslösning: Simulera och optimera mönstret innan du laddar upp det till hårdvaran.
  • Möjliggör konceptbevis: Testa och modifiera ditt projekt snabbt, t.ex. testa olika storlekar på cobots i kombination med ELEVATE lyftpelare.
  • Ökar försäljningen: Få effektivare säljmöten där du kan testa och verifiera ett palleteringsprojekt med en digital kopia av lösningen.
 

Läs mer om MyRobot.cloud

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta