Kontakta oss här
Komfortmöbler

Komfortsängar

LINAK ställdonssystem ger tillverkare möjlighet att erbjuda ett brett utbud av smidiga justeringslösningar för motordrivna komfortsängar.

Visa video
Komfortsängar

Besök vår virtuella utställning

Nyfiken på hur ställdonslösningar kan skapa rörelse i komfortmöbler, andra hemapplikationer och kontorsbord?

Utforska nu

Elektriska ställdonssystem för alla typer av komfortsängar

Ökad medvetenhet om hur hälsan påverkas av bättre sömnkvalitet har gett upphov till ett bredare fokus på förbättrad komfort i sängar över de senaste decennierna. Konsumenterna är villiga att investera i möbler för hemmet av hög kvalitet – inklusive sängar, där man utöver att sova ofta tillbringar tid med att läsa böcker eller se på TV.

Med lösningar från LINAK får du:

  • Ett brett urval av produkter för alla typer av sängar
  • Driftsäkra, starka och tysta system
  • Energieffektiva  och miljövänliga ställdon 

Komfortsängar tillhandahåller optimalt stöd för ömma ryggar. De kan även ge lätt massage för att frigöra muskelspänningar och få bättre sömnkvalitet eller helt enkelt optimera komforten. Dämpad belysning under sängen  som lyser upp din väg till badrummet på natten är en av många alternativa värdehöjande funktioner. LINAK ställdonssystem erbjuder allt detta – inklusive trådlös styrning antingen via en fjärrkontroll eller en app för surfplattan eller smartphonen.

En samarbetspartner med ett brett sortiment och lång erfarenhet
Oavsett om du föredrar dubbelmotor lösningar eller system baserade på linjära ställdon och en styrenhet så har vi rätt lösning åt dig. Mer än 30 år av kontinuerlig utveckling ger LINAK den bredaste produktportfolion av beprövade och testade, samt godkända produkter. Idag är lösningarna enkla att integrera i all sängdesign och är intuitiva att använda för ägaren av sängen.

Alla våra ställdonslösningar genomgår noggranna tester
Hållbarhet är en viktig parameter när du väljer LINAK ställdon till din komfortsäng. En serie noggranna tester säkerställer att kunderna får en tillförlitlig lösning med lång livslängd. Samtidigt får de en produkt som är designad att arbeta med lägsta möjliga ljudnivå. Testerna säkerställer också att ställdonens höga lyftkapacitet presterar felfritt och fungerar perfekt vid tunga lyft.

Kraftfulla och energibesparande system
Det är stor efterfrågan på lågenergilösningar med noll standbyförbrukning, vilket banar väg för vår LINAK® ZERO ™ teknik. De flesta delarna i ett system från LINAK är PVC-fria vilket gör det till branschens miljövänligaste system.

Läs mer
System till komfortsängar

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Bed Control™ App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control™ App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Varför välja en justerbar säng?

Ta reda på de sex vanligaste orsakerna till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är. Den ökade bekvämligheten och flexibiliteten hos en elektriskt justerbar komfortsäng gör att många upplever en ökad komfort.

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, fåtöljer och soffor.

Läs mer

Videos relaterade till komfortsängar

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i komfortsängar. Titta på våra videos och få inspiration.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.