Kontakta oss här
Komfortmöbler

Komfortsängar

LINAK ställdonssystem ger tillverkare möjlighet att erbjuda ett brett utbud av smidiga justeringslösningar för motordrivna komfortsängar.

Komfortsängar

Elektriska ställdonssystem för alla typer av komfortsängar

Ökad medvetenhet om hur hälsan påverkas av bättre sömnkvalitet har gett upphov till ett bredare fokus på förbättrad komfort i sängar över de senaste decennierna. Konsumenter är villiga att investera i högkvalitativa möbler till sitt hem – inklusive justerbara sängar där man, utöver att sova, spenderar tid med att läsa en bok eller titta på TV.

Med lösningar från LINAK får du:

  • Ett brett urval av produkter för alla typer av sängar, oavsett om det är ribb- eller resårbotten
  • Driftsäkra, starka och tysta system
  • Energieffektiva ställdon 

Ställbara komfortsängar ger optimalt stöd för en öm rygg. De kan även ge lätt massage för att frigöra muskelspänningar och få bättre sömnkvalitet eller helt enkelt optimera komforten. Under Bed Light som lyser upp din väg till badrummet på natten är en av många valbara funktioner. LINAK ställdonssystem erbjuder allt detta – inklusive trådlös styrning antingen via en handkontroll, röststyrning eller via en app för surfplattan eller smartphonen.

En samarbetspartner med ett brett sortiment och lång erfarenhet
Oavsett om du föredrar dubbelmotor lösningar eller system baserade på linjära ställdon så har vi rätt lösning för dig. Mer än 30 år av konstant utveckling kan LINAK erbjuda en bred produktportfölj av noggrant testade och godkända produkter. Dagens lösningar är enkla att integrera i alla typer av sängdesign och är intuitiva att använda. Det spelar ingen roll om det är en säng med ribbotten eller resårbotten – vi har system för båda typerna.

Erbjuder endast noggrant testade ställdonslösningar
Att välja LINAK till din justerbara komfortsäng visar att du prioriterar hållbarhet. En serie noggranna tester säkerställer att kunderna får en tillförlitlig lösning med lång livslängd. Samtidigt får de en produkt som är designad att arbeta med lägsta möjliga ljudnivå.

Kraftfulla och energibesparande system
Efterfrågan på lågenergilösningar med noll standby-förbrukning ökar, vilket banar väg för LINAK® ZERO™ teknik. De flesta delarna i ett system från LINAK är PVC-fria vilket gör det till branschens miljövänligaste system.

Läs mer
System till komfortsängar

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Bed Control™ App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control™ App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Varför välja en justerbar säng?

Ta reda på de sex vanligaste orsakerna till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är. Den ökade bekvämligheten och flexibiliteten hos en elektriskt justerbar komfortsäng gör att många upplever en ökad komfort.

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, fåtöljer och soffor.

Läs mer

Videos relaterade till komfortsängar

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i komfortsängar. Titta på våra videos och få inspiration.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta