Kontakta oss här
Behandling

Behandlingsbritsar och bord

LINAK ställdon optimerar ergonomi och komfort genom jämn och smidig höjdjustering och positionering av rygg- och benstöd.

Britsar och bord för behandling och undersökning

Ställdonslösningar för eldrivna britsar och bord

I takt med att det blir allt fler patienter att ta hand om försöker sjukvårdssektorn alltid att förbättra behandlingspersonalens arbetsmiljö. Optimal ergonomi har hög prioritet och genom att använda ställdon från LINAK kan du erbjuda bekväma och ergonomiska behandlings- och undersökningsbritsar och bord som är tysta och utrustade med många andra värdefulla fördelar.

  • Ett unikt system ur ett brett produktutbud
  • Välbeprövad och testad teknik
  • En leverantör med global närvaro

Belastningsskador och ryggsmärtor blir ett allt vanligare problem för personalen inom sjukvården. Det är därför som det självklara fokusområdet är att förbättra ergonomin och flexibiliteten med hjälp lättstyrda eldrivna britsar/bord för undersökning och behandling. LINAK levererar unika ställdonslösningar och system som passar till alla typer av bord och britsar – från standard till verkligt avancerade lösningar.

Få optimal flexibilitet och skapa unika lösningar
Med LINAK får ni en leverantör som har en mycket bred produktportfolio och som ger er möjlighet att skapa ett system som exakt uppfyller alla era behov. Oavsett om du behöver en standardlösning av höj- och sänkbara enheter, parallella eller saxkonstruktioner, eller mer avancerade lösningar med justerbar rygg- och bendel, behöver du inte fundera över integreringen. Allt passar perfekt samman och är mycket enkelt att montera och använda. Du har full designfrihet.

Förlita er på starka, välbeprövade och testade ställdon
Alla produkter från LINAK testas noggrant som ett komplett system innan de lämnar fabriken. På så sätt säkerställs pålitlighet och lång livslängd som kräver minimalt med underhåll. LINAK Service Data Tool (SDT) kan även hjälpa till att varna om systemet behöver servas för att minska produkternas stilleståndstid. SDT erbjuds som ett mervärdeskapande tillval.

Köp allt från en leverantör – var som helst
LINAK har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla, förfina och sälja elektriska ställdonssystem. Via våra dotterbolag över hela världen kan du beställa allt du behöver och få experthjälp med omfattande lokalkännedom. 

Läs mer
System till britsar och bord

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Flexibilitet och snygg design i justerbara behandlingsbritsar play-icon

Flexibilitet och snygg design

LA40 video play-icon

LA40

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Filer

Focus on couches and tables

Flexibel funktionalitet och bättre ergonomi är några av de krav som finns när det gäller behandlings- och undersökningsbritsar.

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Behandlingsapplikationer

LINAK ställdonslösningar ger jämn och tyst justering av behandlingsstolar, britsar/bord samt tandläkarstolar och rullstolar.

Läs mer

System för britsar och bord

Ställdonssystemen från LINAK ger mjuka lyft och rörelser i britsar och bord för behandling och undersökning och bidrar till att förbättra ergonomin för vårdgivaren. Specifikationerna beror på de individuella behoven och kraven. Oavsett om du har behov av ett standardsystem för britsar/bord för behandling och undersökning, eller en avancerad lösning, så har LINAK produkter så att du kan designa helt rätt system med hjälp av tre olika lösningar. Nedan följer tre exempel på basic, medium och advanced system.

Videos relaterade till britsar och bord för behandling och undersökning

Läs mer om elektrisk ställdonsteknik som används i britsar och bord för behandling och undersökning. Titta på våra videos och få inspiration.

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta