Kontakta oss här
Behandling

Behandlingsapplikationer

LINAK ställdonslösningar ger jämn och tyst justering av behandlingsstolar, britsar/bord samt tandläkarstolar och rullstolar.

Ställdonslösningar för behandlingsapplikationer

När den förväntade genomsnittsåldern stiger, så ökar även behovet av olika typer av behandling utanför de traditionella sjukhussystemen. Behandlingsläkare och terapeuter måste ta emot fler patienter, och kombinerat med stigande förekomst av övervikt måste applikationerna vara starka samtidigt som de ska säkerställa en hög effektivitet. Med LINAK ställdon integrerat i dina behandlingsapplikationer ger dig följande fördelar:

  • Testade och certifierade för att uppfylla internationella medicinska standarder
  • Intelligent Care Solutions™ ger extra funktionalitet
  • Driftsäkra system baserat på över 30 års erfarenhet

Att göra behandlingsapplikationer justerbara handlar inte bara om att förbättra ergonomin för vårdgivarna. Den åldrande befolkningen, och allt fler patienter med övervikt, kräver att applikationerna är starka och ger hög patientkomfort. LINAK ställdonssystem ger både hög komfort och driftsäker justering av höjd, benstöd och ryggdel.

Uppfyller internationella medicinska standarder
Alla LINAK produkter för behandlingsapplikationer uppfyller internationella medicinska standarder vilket gör det enkelt för dig att uppfylla marknadens krav. Alla produktsystem har genomgått omfattande tester för att göra det lättare för tillverkarna att få fördelar på en konkurrensutsatt marknad.

Intelligent Care Solutions ger mervärde
Det spelar ingen roll om du vill skapa rörelse med en basic ställdonslösning eller ett mer avancerat system, du får alla fördelarna med jämna och tysta LINAK-rörelser, inklusive den kompakta designen. Men användarkomforten kan förbättras ännu mer. Intelligent Care Solutions ger möjlighet att lägga till tillbehör som våg, massage och Service Data Tool (SDT) som gör det möjligt för ägarna att förutsäga och planera underhåll för att undvika dyrbar stilleståndstid.

En erfaren partner med bred applikationskunskap
I mer än 30 år har LINAK lyssnat uppmärksamt på intressenter och samarbetat med OEM-tillverkare för att skapa värde för såväl patienter som vårdgivare globalt. Vår globala närvaro innebär att service, support och expertis alltid finns nära tillhands för att bistå dig och dina kunder.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Flexibilitet och snygg design i justerbara behandlingsbritsar play-icon

Flexibilitet och snygg design

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

Säker patienthantering med systemlösningar från LINAK för elektriska patientlyftar play-icon

Säker patienthantering med systemlösningar från LINAK för elektriska patientlyftar

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Focus on couches and tables

Flexibel funktionalitet och bättre ergonomi är några av de krav som finns när det gäller behandlings- och undersökningsbritsar.

Focus on dental chairs

LINAK ställdonssystem skapar jämna rörelser och komfort i tandläkarstolar.

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta