Kontakta oss här
Om LINAK kvalitet

Kvalitet


Ikon för kvalitetsvärdering

Med produkter som är producerade av marknadsledande experter, genom spjutspetsteknologi och perfekta produktionsmetoder, kan du förvänta dig samma kvalitet över hela världen. ”We improve your life” genom att leverera kvalitetslösningar som stöder ditt varumärke.

 

 

Kvalitet betyder så mycket mer än utsökta produkter
På LINAK är ”kvalitet” nära förknippat med vårt kundfokus. I alla kontakter som en kund har med oss måste vi uppvisa enastående kvalitet.

Vårt fokus ligger alltid på kvalitet, oavsett om det gäller hur vi bemöter kunder, leverantörer och nya kollegor eller hur vi gör innovationer, utvecklar och tillverkar produkter.

Vi gör detta genom att investera i den bästa tekniken, anställa de bästa människorna och vidareutbilda dem att kunna ge dig den bästa tänkbara upplevelsen. Vi är obevekliga och använder toppmoderna tester av produkterna och våra processer godkänns endast enligt branschens högsta standarder. 

 
 
'När kunderna får höra att vi använder LINAK produkter i våra applikationer så vet de att vi levererar kvalitetsprodukter till dem.'
Roy Inge Haugstad R&D Manager hos TKS AS / TKS Agri.
 
'Det ger förtroende för produkten eftersom du vet att de som har byggt den bryr sig om produkterna.'
Dene Bennet, elektrotekniker på Econ Engineering Limited.
 
 
Om LINAK Tester 24-7

Tester 24-7
Hos oss lämnas inget åt slumpen eller tillfälligheter. Vi tar fram testplaner baserat på kundens eller våra egna erfarenheter och använder branschens mest omfattande testcenter. Detta gör vi för att säkerställa att våra produkter uppfyller kraven för olika miljöer och lever upp till livslängdsförväntningarna.
Läs mer...

 
Om LINAK – Det första ställdonet

Ett LINAK® ställdon – en långvarig relation
Bent Jensen skapade sina första ställdon i slutet av 1970-talet – för mer än 40 år sedan. Den första patenterade ställdonslösningen lämnade fabriken i Danmark i början av 80-talet. Några av de första ställdonen är fortfarande i bruk än idag.
Läs mer...

 
Robot i automatiserad produktionscell

Digitaliseringen förbättrar produkternas kvalitet och livslängd
Automation spelar en allt större roll i produktionen hos LINAK. Vår Smart-fabrik utgörs av digitala verktyg och automatiserade processer som stödjer en förstklassig produktion, både vad gäller kvalitet och effektivitet.
Läs mer...

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta