select
Linear Actuator Solutions for Slurry Tanks

GÖDSELBEHÅLLARE

LinJÄRA STÄLLDONSLÖSNINGAR FÖR GÖDSELBEHÅLLARE

Gödselhantering är ett smutsigt och farligt arbete i en svår miljö. Enbart ångorna kräver en tuff och tålig utrustning såväl som automatiserade processer för att hjälpa jordbrukaren i hanteringen av organiska gödselmedel.

TECHLINE elektriska ställdonslösningar ger jordbrukaren möjlighet att hantera gödsel från ett säkert avstånd med en enkel knapptryckning.

Att överföra gödsel från behållare till silos och från silos till biogasanläggningar görs enkelt och säkert med ställdonsmanövrerade ventiler. LINAK erbjuder ultimata lösningar för en effektiv gödselhantering.      
      
  • Enkel öppning och stängning av ventilerna på gödselspridare, manövreras från hytten på traktorn för en bättre arbetsmiljö    
  • IP69K skydd för den extrema gödselmiljön
  • Att hantera fjärils- och knivventiler på ett säkert avstånd när man överför gödsel från en gödselbehållare till t.ex. en biogasanläggning.


TECHLINE erbjuder ett brett sortiment av flexibla ställdonssystem. De presenterar utmärkt förhållande till pris och prestanda på grund av enkel montering, inget underhåll och lång livstid.

Vänligen kontakta LINAK TECHLINE för mer information och fler ställdonslösningar för gödselbehållare och annan utrustning inom jordbruket.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTVÄLJARE
Finn det ställdon som passar dina behov med LINAK’s
Ställdonsväljare »

Vad är ett Linjärt Ställdon
Ett elektriskt linjärt ställdon är en enhet som omvandlar en roterande…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?