select
Trucks & Heavy Duty Vehicles

automation fÖR
LASTBILAr &
TUNGA FORDON

ställdon för automation av lastbilar och tunga fordon
- ARBETAR HÅRT UNDER EXTREMA FÖRHÅLLANDEN

Lastbilar och andra tunga fordon måste oftast arbeta dygnet runt under extrema och svåra förhållanden. Elektriska ställdonssystem för dessa fordon måste klara av värme och kyla såväl som vatten, smuts och damm.

Dessutom förväntas lastbilar att utföra precisionsarbete timme efter timme med lite eller inget underhåll samtidigt som kraven på säkerhet, aerodynamik och bränsleeffektivitet är extremt höga.

TECHLINE® elektriska ställdonslösningar har inga problem att fungera under dessa omständigheter. De är helt enkelt byggda för klara av detta.

Vi är intresserade av att hjälpa till att förbättra din lastbilsapplikation eller tunga fordonsapplikation att bli ännu mer produktiv och bekväm att använda.

UTFORSKA MÖJLIGHETERNA MED ELEKTRISKA STÄLLDON

Elektriska ställdonssystem erbjuder många funktioner som gör dem överlägsna traditionella hydraulsystem. Du kommer att uppskatta de lägre kostnaderna, flexibiliteten och enkla installationen i fordonet på grund av den kompakta designen.

Du kommer att få fördelar av den ökade bränsleeffektiviteten som ett resultat av den låga vikten på lösningen och förbättrad aerodynamik av lastbilen.

Du kommer att uppskatta den förbättrade säkerheten och komforten genom automation av en mängd olika lastbilsapplikationer.   

Installation av elektriska ställdon eliminerar svaga punkter som pumpar och slangar i applikationen. De kräver lite eller inget underhåll, men har samtidigt en lång livslängd och hög tillgänglighet.

Feedback av positionering är mycket exakt och TECHLINE ställdon samverkar mycket bra med styrsystem.

Det är också miljöfördelar med elektriska ställdon, på grund av den låga energiförbrukningen och då det inte finns någon risk för skadliga oljeläckage.

STÄLLDON I LASTBILAR OCH TUNGA FORDON

Du finner TECHLINE ställdonslösningar i ett brett spektrum av lastbilar och tunga fordon och för en mängd olika applikationer.

Elektriska ställdon finns i t ex sopbilar, trailers, husbilar, brandbilar etc.

De används för justering av ventilation, säte, ratt, såväl som för att lyfta, tilta, justera, positionera, dra in, dra ut, kontrollera, öppna och stänga alla typer av applikationer på lastbilar och andra tunga fordon.

Detta är bara en bråkdel av allt TECHLINE ställdonslösningar kan göra. Möjligheterna är oändliga.

STÄLLDON FÖR LASTBILAR

Actuator Solutions for Trucks
Lastbilar är byggda för att arbeta kontinuerligt ute på vägarna i alla typer av väder. LINAK erbjuder perfekta ställdonslösningar för en mängd olika funktioner i lastbilar. Linjära ställdon för lastbilar erbjuder pålitliga och underhållsfria lösningar under extrema förhållanden i många år.
Tveka inte att kontakta TECHLINE med dina behov och idéer och upptäck att vårt team av ingenjörer och konsulter har djup kunskap om applikationer och produkter för lastbilar och tunga fordon.


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKT KONFIGURATOR
Hitta ditt industriställdon som matchar dina behov med LINAK’s
Ställdonsväljare »

Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?