select
Ventilation & Farming Actuator Solutions

Ventilation &
LANTBRUK

Lösningar för VENTILATION & LANTBRUK - MÅNGSIDIGA, PÅLITLIGA OCH TÅLIGA

En pålitlig och bra ventilation i djurstallar är mycket viktigt för alla lantbrukare. Ventilationssystemet tar hand om justering av temperatur och fuktighet i luften, samt reglerar inomhusklimatet genom att rensa ut damm, rök och naturliga gaser. Otillräckligt eller dåligt fungerande ventilationssystem kan orsaka allvarliga och livshotande problem för djuren.
 
I mer än ett decennium har TECHLINE™ levererat elektriska ställdonslösningar till tillverkare av ventilationsutrustning och designers av stallinredning i Europa, för alla
typer av applikationer inom ventilations- och lantbruksautomation.
Ställdonssystem erbjuder ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ till andra
lösningar.

  

STÄLLDON FÖR AUTOMATISK UTFODRING

Linear Actuator Solutions for Feeding Automation
Exakt dosering av foder är viktigt för djurens välbefinnande och för en effektiv djuruppfödning. Elektriska linjära ställdonslösningar från LINAK kan underlätta utfodringsprocessen avsevärt för lantbrukaren, och ger en exakt dosering av fodret och säkerställer en optimal produktion.

 STÄLLDON FÖR spannmålshantering

Linear Actuator Solutions for Grain Handling
Spannmålshantering kräver extrem noggrannhet för att undvika spill. TECHLINE ställdonslösningar kan lätt integreras med andra styrsystem, och har många år med underhållsfri service. Nästan allt i spannmålshanteringsprocessen kan automatiseras och kontrolleras enkelt med elektriska ställdon.

 STÄLLDON FÖR GÖDESELBEHÅLLARE

Linear Actuator Solutions for Slurry Tanks
Gödselhantering är ett smutsigt och farligt arbete.  Automatiserade processer kan hjälpa till att höja säkerhetsnivån och att göra arbetet lättare och mindre smutsigt. TECHLINE elektriska ställdonslösningar ger lantbrukaren möjlighet att sköta gödselhanteringen från ett säkert avstånd genom en enkel knapptryckning.

STÄLLDON FÖR KLIMATKONTROLLSYSTEM

Linear Actuator Solutions for Stable Climate Control
Korrekt och exakt temperatur i djurstall är mycket viktigt för djurens välbefinnande och bygger på noggrann klimatkontroll. TECHLINE ställdonslösningar kan leverera automatiska ventilationssystem, temperaturreglering, öppning och stängning av till exempel värmeskydd för smågrisar och andra ungdjur.

STÄLLDON FÖR VENTILATIONSSYSTEM I DJURSTALL

Linear Actuator Solutions for Stable Ventilation
Allt måste balanseras för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för djuren i ett djurstall. Luftflödet, CO2 nivån och temperaturen måste vara korrekt och djuren får inte utsättas för drag. TECHLINE ställdonslösningar arbetar med det övergripande ventilationssystemet. Ställdonen ser till att ventilationssystemet körs automatiskt.
 


TECHLINE linjära ställdon är enkla att installera och integrera i olika styrsystem genom dess möjlighet till positionering och feedback. För de flesta kunder är det LINAKs noggranna tester och väl beprövade pålitlighet av TECHLINE elektriska ställdonssystem i tuffa miljöer med högt IP-skydd, som gör skillnaden.

FÖRBÄTTRA LANTBRUKARENS VARDAG

Elektriska linjära ställdonssystem är mycket väl lämpade för en mängd applikationer som skulle kunna förbättra arbetsvillkoren för en modern bonde. Automatisk justering av foderflöde, fjärrstyrning av svåråtkomliga ventilationssystem, och elektriskt styrda luckor är bara några exempel.
 
Om du har en idé som skulle kunna både förbättra lantbrukarens liv och ge ditt företag en konkurrensfördel, vänligen kontakta TECHLINE och vi kommer mer än gärna att hjälpa dig att förverkliga din idé. Vi tror att de bästa lösningarna kommer
från ett nära samarbete, och du kommer att tycka att vårt TECHLINE team av
ingenjörer och konsulter gärna kommer att använda sitt stora produkt- och applikationskunnande till din fördel.


Ventilation & Farming solutions focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTVÄLJARE
Finn det ställdon som passar dina behov med LINAK’s
Ställdonsväljare »

Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?