select
Solutions for Vehicle Automation

MOBILa
ANPASSNINGar

mobila anpassningar för funktionshindrade - GODKÄNDA FÖR förbättrad rörlighet

Ett fysiskt funktionshinder innebär nödvändigtvis inte att en funktionshindrad person blir mindre aktiv. Däremot leder det ofta till att hon eller han blir mindre rörlig och genom nedsatt rörlighet får begränsa sin aktivitetsnivå.
 
Från allra första början har LINAK haft särskilt fokus på hur elektriska linjära ställdon kan hjälpa personer med funktionshinder både i och utanför hemmet. TECHLINE™ har ett brett utbud av lågspänningsställdon för alla typer av säkra och pålitliga bilanpassningar, för att göra livet lättare för personer med funktionshinder genom att förbättra deras rörlighet.
 
TECHLINE elektriska ställdon system kan lyfta upp till 1.000 kg. De ger snabba och stadiga rörelser som enkelt manövreras med hjälp av en handkontroll, en fjärrkontroll eller en strömställare. Elektriska ställdon erbjuder en hög grad av säkerhet, och extra säkerhetsfunktioner kan levereras vid behov.
 
TECHLINE elektriska ställdonslösningar för bilar är konstruerade för att klara vibrationer och svåra förhållanden. De är lätta att installera och de passar enkelt fordonets elsystem. Jämfört med hydraulik, är en ställdonslösning helt underhållsfri  och ger ett bättre pris och prestanda förhållande.

Ställdonslösningar för APPanpassade fordon

Listan över möjliga tillämpningar i ett anpassat fordon är redan lång och fortsätter kontinuerligt att växa. På TECHLINE är vi engagerade i att utveckla nya idéer och innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder. Om du har en idé på hur man kan förbättra rörlighet och komfort för funktionshindrade personer i särskilt anpassade fordon, hjälper vårt TECHLINE team dig att utveckla den idén.
 
TECHLINE elektriska ställdon har testats och godkänts för alla typer av plattformar och hissar samt fjärrstyrda dörrar, fotsteg och räcken. Linjära ställdon används också för alla typer av justering av säten, ratt, växelspak etc. Du kan även ha individuella automatiska inställningar för en person med funktionshinder och en medhjälpare, elektriska ställdon ger utmärkt feedback av positionering och innebär en enkel integration med styrsystem.

På TECHLINE tar vi LINAK löften på allvar. Du kommer att erfara att vårt TECHLINE team av ingenjörer och konsulter inte bara har stor kännedom om olika applikationer och produkter, dessutom vill de bidra till att förbättra liv. Vänligen kontakta LINAK TECHLINE.

Vehichle Automation for Disabled focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Hitta ditt industriställdon som matchar dina behov med LINAKs
Ställdonsväljare »

 
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?