select
Food & Beverage Automation

AUTOMATION INOM
livsmedelsindustrin

AUTOMATION INOM LIVSMEDELSINDUSTRIN - hygienisk och ergonomisk OPTIMERING

Matsäkerhet inom livsmedelsproduktion är ett absolut måste för alla företag inom livsmedelsindustrin. Oavsett om det är ett slakteri, ett mejeri, ett bryggeri eller en cateringverksamhet, måste hygienen ha högsta prioritet. Men i en mycket konkurrensutsatt bransch, kommer därefter optimering av tillverkningsprocessen på en andra plats.
 
LINAK TECHLINE™ erbjuder avancerad automation för livsmedelsindustrin, baserat på hygieniska rostfria ställdon. De är lätta att rengöra och de har testats noggrant för att motstå starka rengöringsmedel och andra krav på rengöring. Dessutom, elektriska ställdon innehåller inga giftiga eller skadliga ämnen, vilket gör att elektriska ställdonssystem är den perfekta lösningen för livsmedelsindustrin.
 
Livsmedelsindustrin är starkt beroende av manuella processer. Detta innebär att processoptimering handlar om effektivitet och produktivitet hos den enskilde medarbetaren. Under senare år har det blivit mer fokus på ergonomi och nyttan av att kunna anpassa arbetsplatsen individuellt, samt att ersätta hårt manuellt arbete med automationslösningar.

FÖRBÄTTRA din konkurrenskraft

TECHLINE har redan ett stort antal elektriska ställdonslösningar för maskinbyggare och tillverkare av utrustning för livsmedelsindustrin. Som OEM har du nytta av låga kostnader, enkel installation och integration med styrsystem. Dessutom kommer dina kunder att ha fördelar av ett system som fungerar smidigt, med lång livslängd utan driftsstörningar, eftersom elektriska ställdon inte kräver något underhåll.
 
En verkligt innovativ ställdonslösning kan mycket väl ge dig konkurrensfördelar på marknaden. Vårt TECHLINE team hjälper dig gärna att utveckla dina idéer och visioner. Om du behöver en applikation för att lyfta, dra, skjuta eller tilta, kan vårt erfarna LINAK TECHLINE team av ingenjörer och konsulter hjälpa dig att ta fram en perfekt lösning.
 
Du kommer också att uppskatta att urvalet av TECHLINE elektriska rostfria ställdon är mycket mångsidigt och flexibelt - och varje LINAK ställdon har genomgått omfattande tester och kvalitetskontroller för att säkerställa maximal prestanda och lång livslängd. Så tveka inte att kontakta TECHLINE med dina behov och idéer.

Food & Beverage Automation focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Hitta det industriställdon som matchar dina behov med LINAKs
Ställdonsväljare »

 
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?