select
Solutions for Marine Applications

marinA applikationer

Marina applikationer - KUNDANPASSAD LYX

För de flesta människor är en fritidsbåt synonymt med bekvämlighet. Oavsett om det är en liten motorbåt, en stor segelbåt eller en lyxig yacht, förväntar sig båtägaren en viss nivå av kundanpassning och automatiserade funktioner som kommer att särskilja hans båt från alla andras.

Som skeppsbyggare kommer du att uppskatta den flexibilitet och mångsidighet som TECHLINE™ elektriska ställdon erbjuder. En ställdonslösning är lämplig både för komfortabla applikationer, och utvändiga lösningar som kräver kraftfulla rörelser och klarar av tuffa miljöer som vind, vatten, salt och sol.

STÄRK DItt RYKTE

I salonger, hytter och cockpits används TECHLINE ställdonsystem vanligtvis för att lyfta bord, anpassa stolar och höja/sänka monitorer eller platt-tv. Detta bara för att nämna några komfortapplikationer som kan hjälpa dig att skräddarsy din båt för att möta kundernas krav, och stärka ditt rykte som skeppsbyggare och designer ännu mer.

Om du har särskilda behov eller idéer för hur en elektrisk ställdonslösning skulle kunna göra att just din båt sticker ut, vänligen kontakta LINAK TECHLINE. Vårt team av ingenjörer och konsulter kommer gärna, genom ett nära samarbete med dig och din personal, att ta fram den perfekta ställdonslösningen.
 
Detta gäller även utvändiga applikationer som stegar, ventilationssystem, motorluckor, fällbara master, förrådsdörrar etc. Elektriska ställdon är perfekt för nästan allt som kräver en rörelse eller justering.

TECHLINE kan leverera Plug and Play lösningar som är mycket lätta att installera, komplett med ställdon, lyftpelare, styrenheter, kontroller och andra tillbehör.

Du kan vara säker på att dina medvetna kunder bara kommer att få positiva upplevelser av TECHLINE elektriska ställdonslösningar. TECHLINE linjära ställdon är noggrant testade för en lång livslängd utan underhåll, och pålitliga under tuffa förhållanden. Och om det osannolika skulle inträffa att något skulle gå galet, har LINAK en världsomspännande serviceorganisation och finns representerat i mer än 30 länder.

Marine Applications focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Hitta ditt industriställdon som matchar dina behov med LINAKs
Ställdonsväljare »

 
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?