select
Solutions for Outdoor Power Equipment

MARKBEREDNINGS-PRODUKTER

Motordrivna markberedningsprodukter - utrustning som gör skillnad

Motordrivna markberedningsprodukter handlar om att ersätta manuellt arbete med automatiserade och innovativa maskiner.
 
När det gäller att förbättra produktiviteten och ge enkla, säkra och ändå kraftfulla rörelser för dessa maskiner, går ingenting upp mot en LINAK TECHLINE™ elektrisk ställdonslösning.

TECHLINE har mer än 30 års erfarenhet inom utveckling, tillverkning och användning av linjära ställdon och kompletta ställdonssystem. Berätta bara vad du behöver, och tillsammans kommer vi att ta fram en lösning som kommer att fånga kundens uppmärksamhet.
 
Flexibilitet är ett nyckelord på TECHLINE. Vi täcker behov från små, lätta och kompakta ställdon till tuffa och kraftfulla system som kan lyfta upp till 10.000 N. Alla har en sak gemensamt, de är byggda och testade för att arbeta under hårda och tuffa förhållanden.

Ett TECHLINE ställdon är en pålitlig och underhållsfri produkt med lång livslängd. Elektriska ställdon är enkla att installera och styra. Du eliminerar svaga punkter såsom slangar och pumpar. Dessutom är energiförbrukningen låg, och det finns ingen risk för läckage av skadlig hydraulolja.

FÖRBÄTTRAD ergonomi och produktivitet

TECHLINE ställdonssystem gör skillnad i motordrivna gräsklippare och trädgårdsprodukter, från små eldrivna vagnar till åkgräsklippare, stora kompostmaskiner och fairwayklippare.

Förutom att förbättra produktiviteten genom att göra ett hårt och krävande arbete lättsamt, används ställdonssystemen ofta till att förbättra ergonomi och komfort för användaren. Till exempel kan man med TECHLINE ställdonslösningar göra justeringar av ratt och säten på traktorer och gräsklippare.

Vänligen kontakta TECHLINE med dina behov och idéer. Alla medarbetare i vårt team av ingenjörer och konsulter har omfattande erfarenhet av olika typer av applikationer och stor produktkännedom, för att hjälpa dig att ta fram den perfekta lösningen.

Outdoor Power Equipment focus folder
 

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Hitta ditt industriställdon som matchar dina behov med LINAKs
Ställdonsväljare »

 
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?