select
Solutions for Construction & Machinery

ENTREPRENAD & maSKINER

ENTREPRENAD & Maskiner - STÄLLDON tillräckligt tuffA

De viktigaste skälen när man överväger en elektrisk ställdonslösning för tunga anläggningsmaskiner och terrängutrustning, är hållbarhet och pålitlighet.
 
Dessa maskiner måste arbeta konstant i alla typer av väder och tåla damm, smuts och ovarsam hantering. Ett fel skulle kunna sätta både människor och värdefull egendom i riskzonen. För att inte nämna kostsamma förseningar som orsakas av att utrustningen inte fungerar.

Vi ger dig två goda skäl till varför du kan lita på att din TECHLINE™ ställdonslösning kommer att göra jobbet oavsett vad det gäller.

Det första är vårt omfattande testprogram. Det andra och minst lika viktiga är det faktum att alla medarbetare i vårt TECHLINE team av ingenjörer och konsulter har mångårig erfarenhet av olika typer av applikationer och stor produktkunskap.
 
Vi förstår helt enkelt dina behov och agerar därefter. Vårt primära mål är att bidra till att förbättra din applikation och att ge dig konkurrensfördelar.

Ställdon för ENTREPRENADMASKINER

TECHLINE ställdonssystem ger redan rörelser och justeringar i flera olika applikationer i entreprenadmaskiner och andra terrängfordon.

I tunga maskiner sköter elektriska ställdon avancerad rörelsestyrning med positioneringsfeedback av motorhuvar, trappsteg och fotstöd, anpassning av gasreglage, ergonomisk justering av ratt och säte, elektrisk drift av ventilationsluckor, speglar mm.
 
Listan över möjliga ställdonslösningar för att förbättra ergonomi, komfort och produktivitet är nästan oändliga.

TECHLINE erbjuder ett brett sortiment av flexibla ställdonssystem för alla behov. De har alla många fördelar i förhållande till pris och prestanda, tack vare enkel montering, inget underhåll och lång livslängd.
 
Kontakta LINAK TECHLINE och låt oss tillsammans förbättra din applikation.

Construction focus folder

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Hitta ditt industriställdon som matchar dina behov med LINAKs
Ställdonsväljare »

 
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?