select
Industrial Automation

Industri
automation

IndustriAutomation - Ergonomisk PROCESSOPTIMERING

Fabriker och industriella produktionsanläggningar försöker ständigt att optimera sina processer för att göra det bästa av både maskiner och arbetskraft. För att hjälpa dem att uppnå detta har många maskinbyggare funnit att elektriska ställdonssystem är den perfekta lösningen.
 
TECHLINE™ linjära ställdon är mycket mångsidiga och flexibla, och ger både kraftfulla rörelser såväl som utmärkt kontroll och noggrannhet. Som maskintillverkare kommer du att ha fördelar av lägre kostnader och enklare installation, och enkel integration med styrsystem jämfört med andra lösningar. Det är dock uppskattningen hos kunder och slutanvändare av maskiner med elektriska ställdonslösningar, som verkligen ger dig konkurrensfördelar.

Fabriksledningen kommer att uppskatta snabba och flexibla byten/växlingar, maximal drifttid, noll underhåll av ställdon, lång livslängd, ingen risk för skadliga oljeläckage och låg energiförbrukning. Anställda kommer att uppleva att smidig automation ersätter krävande processer med manuellt arbete.

FÖRBÄTTRA ARBETSPLATSEN

Under de senaste åren har produktionsledning fokuserat på säkerhet och ergonomiska arbetsställningar när de väljer nya maskiner. Detta kan initieras av lagstiftning och påtryckningar från fackföreningarna, men idag är det allmänt erkänt att en bättre ergonomisk arbetsställning effektiviserar den enskilde arbetstagaren samtidigt som sjukfrånvaron minskar.
 
Elektriska ställdonssystem är särskilt väl lämpade för alla typer av individuellt anpassade lösningar. TECHLINE har tagit fram ett antal avancerade ställdonslösningar för arbetsplattformar, hissar, bord, stolar etc.
 
Pålitligheten, till följd av ett omfattande LINAK TECHLINE testprogram, är ett av skälen till att du hittar TECHLINE ställdonslösningar i alla typer av applikationer för processmaskiner, monteringsliner, produktionsliner och materialhantering över hela världen.

En annan anledning är vårt engagemang för att hjälpa dig med en perfekt applikation. Om du behöver hjälp med att lyfta, skjuta, tilta eller justera på ett säkert, exakt och smidigt sätt med hög precision, var vänlig kontakta LINAK TECHLINE så hjälper vi dig med den perfekta lösningen. Du kommer att upptäcka att alla i LINAK TECHLINE team av ingenjörer och konsulter har stor applikationserfarenhet och omfattande produktkännedom, och ett totalt engagemang i dina behov och idéer.

Industrial Automation focus folder


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Hitta det industriställdon som matchar dina behov med LINAKs
Ställdonsväljare »

 
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Fördelar med Ställdon
Rörelser utförda av innovativa elektriska ställdonssystem har många fördelar..
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?