select

TECHLINE CAse stories

Det är viktigt att även den minsta komponenten i en applikation klarar av svåra miljöer inom tung industri. Alla komponenter måste tåla tuffa förhållanden. Detta kan vara stora klimatförändringar där extrema  temperaturer kan uppstå, eller där smuts och vibrationer är en del av den dagliga exponeringen.

Kvalitetsproblem och kostnader i samband med underhåll, driftstopp och oförutsägbar nedbrytning kan hindra företag från att utnyttja sin fulla potential. TECHLINE ställdonssystem tillhandahåller högkvalitativa, underhållsfria lösningar som bidrar till att förhindra driftstopp och nedbrytning.

LINAK står för 100 procent tillförlitliga komponenter som genomgår rigorösa tester. Dessutom, genom nära samarbeten och partnerskap erbjuder LINAK enkla och intelligenta lösningar som inte bara kommer att förbättra funktionaliteten i en mängd olika applikationer, men också ger omfattande unika fördelar. Till exempel, en intelligent IC - Integrated Controller lösning i en skördare som gör exakt positionering möjlig, eller exakt dosering i en gödselspridare med enkel reglering av mängden gödsel som sprids ut på fälten.

Läs om hur Miedema sparar tid med eldrivna inställningar eller läs mer om hur New Holland gör en skördetröska ännu effektivare, miljövänligare och bekvämare för föraren med hjälp av elektriska ställdon.
Vad är ett Linjärt Ställdon
Ett elektriskt linjärt ställdon är en enhet som omvandlar en roterande…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Tester av Ställdon
Extrem kyla och hetta, snabba temperaturförändringar, exponering av kemikalier och salt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?