select

Designa din egen app till din komfortsäng med Software Development Kit

Med helt nya LINAK Software Development Kit (SDK) kan tillverkare av komfortsängar designa sin egen app med unika egenskaper.

Produktnyheter:  den 8 maj 2018
LINAK har introducerat ett Software Development Kit (SDK), som gör det möjligt för exempelvis tillverkare av komfortsängar att skapa en app anpassad till LINAK-produkter. SDK har designats och testats för att säkerställa den höga kvalitetsstandarden från LINAK.
 
Find your local LINAK office here
 
Redan idag är det möjligt att anpassa Bed Control™ Apps för smartphones. Nu kan du gå ännu längre! SDK låter dig utveckla din egen app, lägga till eller ändra funktioner till din Desk Control™ lösning och mycket mer. Allt du behöver är en bra idé, så levererar LINAK baskitet.

Leverera skräddarsydda appar till dina sängar
Att använda smartphones har blivit en naturlig del i många människors liv världen över. LINAK har flera års erfarenhet av att utveckla appar och att arbeta med trådlös Bluetooth® teknik för komfortsängar.

SDK tar detta ett steg längre. Det hjälper dig att komma igång med utvecklingen av en egen app och garanterar bästa praxis mellan LINAK:s  Bluetooth® adapter, eller dubbelmotorer med  Bluetooth®, och själva appen. Med LINAK SDK som utgångspunkt kan du nu bygga din egen upplevelse för era kunder.

LINAK hjälper dig att komma igång med din unika app
LINAK Software Development Kit är ett mjukvarupaket som innehåller en installationsfil med ett kommandobibliotek för att kunna kommunicera med LINAK:s produkter för komfortsängar. Det innehåller även ett dokumentationspaket med en användarmanual och ett referensbibliotek.

Vi har gjort det enkelt för dig att sticka ut, och självklart är LINAK Software Development Kit kompatibelt med både Apple iOS och Google Android.

Om du vill veta mer om våra digitala produkter och lösningar, vänligen kontakta oss.

 

För mer information, var vänlig kontakta ditt LINAK dotterbolag eller distributör.

LINAK är ett internationellt företag, grundat på en enkel idé - elektrisk linjär rörelse.
Vi utvecklar produkter som förbättrar människors arbetsmiljö och livskvalitet.
Updated: den 8 maj 2018 07:25