select

Använd jämförelsetabellen för att finna den rätta TD4 lösningen

LINAK dubbelmotorsystem TD4 för komfortsängar kommer i flera versioner. Använd denna jämförelsetabell för att finna den rätta lösningen till din applikation.

Produktnyheter:  den 3 april 2018
LINAK produktsortiment inom comfort furniture expanderar och så gör behovet av att snabbt välja mellan olika versioner av en produkt. Med lanseringen av TD4+ versionerna som kommer både som TD4+ Standard och TD4+ Advanced kan en enkel och snabb överblick behövas.

I grund och botten, så kan man här få svar på frågor som: Med andra ord, om du inte är säker på vilken av alla TD4 lösningar som passar dina behov, eller vilken styrenhet som kommer att skapa de funktioner som du behöver, kan diagrammet här nedan att hjälpa dig. 

Mer jämförelsediagram kommer
Vi kommer att fortsätta att ta fram fakta för att ni som kund ska kunna göra enkla jämförelser mellan olika produkt features. Inget mer bläddrande i broschyrer för att jämföra skillnaderna mellan de olika versionerna ‘Standard’ eller ‘Advanced’ – i detta fall TD4.

Här är en överblick av prestanda på de olika versionerna av dubbelmotorsystemet TD4. Vi hoppas du tycker det är användbart.

TD4+ comparison chart

Gå till den specifika produktbeskrivningen för att göra jämförelser för en relevant produkt.

 

För mer information, var vänlig kontakta ditt LINAK dotterbolag eller distributör.

LINAK är ett internationellt företag, grundat på en enkel idé - elektrisk linjär rörelse.
Vi utvecklar produkter som förbättrar människors arbetsmiljö och livskvalitet.
Updated: den 4 april 2018 13:56