select

Uppgradera ditt analoga ställdonssystem till OpenBus™ på Arab Health 2018

LINAK ställer ut på mässan Arab Health i Dubai, Förenade Arabemiraten, i januari 2018. Den här gången ser vi fram emot att visa upp ett nytt OpenBus™-system, perfekt för kunder som vill uppgradera sina analoga lösningar.

Pressrelease:  den 10 januari 2018
Arab Health

Om du letar efter ett högkvalitativt men ändå kostnadseffektivt elektriskt ställdon med OpenBus™, har vi en helt ny lösning för justerbara vårdapplikationer som vi skulle vilja visa dig.

På den stundande mässan Arab Health i Dubai kan du vara bland de första som får en introduktion till en ny lösning för kunder som vill uppgradera sina analoga system och på så sätt ta del av de många fördelarna med BUS-kommunikation.

I vår monter (SA.F59) i Dubais internationella mässcenter visar vi hur även en enkel uppgradering från analogt till OpenBus™ kan förbättra dina produkter och gynna dina affärer.

Vi ser fram emot att se dig där. Tillsammans kan vi förbättra många människors liv.
 

OpenBus™-lösningar
Att använda BUS-kommunikationsprotokoll i justerbara vårdapplikationer är ett beprövat sätt att öka vårdpersonalens effektivitet och ge patienten komfort.

På LINAK vet vi detta efter flera års erfarenhet av att utveckla ställdonslösningar för vårdapplikationer, såsom sjukhussängar, patientlyftar och britsar.

Om Arab Health
Arab Health är det största vårdeventet i MENA-regionen. Mässan pågår mellan de 29 januari till 1 februari 2018, och är platsen där 100.000 vårdproffs från nästan 70 länder träffas för att inspireras och utbyta idéer.

På LINAK vet vi detta från år av erfarenhet av att utveckla aktuatorsystem för vårdapplikationer, såsom sjukhusbäddar, patientliftar eller behandlingsbänkar.

 

För mer information, var vänlig kontakta ditt LINAK dotterbolag eller distributör.

LINAK är ett internationellt företag, grundat på en enkel idé - elektrisk linjär rörelse.
Vi utvecklar produkter som förbättrar människors arbetsmiljö och livskvalitet.
Updated: den 10 januari 2018 09:07