select

BAJL Li-Ion 4.50 Ah utökar batteriserien från LINAK.

Litiumjonbatteri-serien BAJL från LINAK lämpar sig utmärkt för en mängd olika justerbara vårdapplikationer, så som patientlyftar. BAJL Li-Ion 4,50 Ah ökar utbudet av optioner och garanterar en lösning för alla applikationer.

Produktnyheter:  den 28 december 2017

BAJL Li-Ion 4.50 Ah extends the LINAK battery series

Antalet mobilitetsoptioner för justerbar vårdutrustning ökar med lanseringen av det nya batteriet - dubbelt så kraftfullt som befintliga BAJL Li-Ion 2,25 Ah.


Batteriserien BAJL från LINAK har utökats med en ny 4,50 Ah-version.  Den nya strömkällan ger tillverkare av justerbara vårdapplikationer fler möjligheter när man vill skapa mobilitet i fasta applikationer, som till exempel en patientlyft.


Serien BAJL från LINAK® innehåller en rad uppladdningsbara litiumjonbatterier som alla kan leverera mer pålitlig prestanda än traditionella blybatterier.

De viktigaste egenskaperna hos batterierna BAJL inkluderar: stabil hastighet, låg vikt som gör dem lätta att hantera, en lång livslängd och naturligtvis det faktum att de är betydligt mer miljövänliga än deras motsvarigheter innehållandes blysyra.
  Fördelarna med LINAK litiumjonbatterier för mobila sjukvårdsapplikationer

Litiumjonbatterier hjälper till att optimera arbetsflöden och förbättra ergonomin för vårdpersonal över hela världen. Om du vill veta mer om batteriserien BAJL, besök produktsidan för BAJL eller läs artikeln: "BAJL – ett lätt batteri med tillförlitlig och hög prestanda".

Antalet mobilitetsalternativ för justerbar vårdutrustning ökar med utsläpp av ett nytt batteri - dubbelt så kraftfullt som befintlig BAJL Li-Ion 2,25 Ah
LINAK-batteriet BAJL-serien har utökats med en ny 4,50 Ah-utgåva. Genom att lägga till BAJL 2,25 Ah, ger den nya strömkällan tillverkare av justerbar sjukhus och vårdutrustning mer möjligheter när man lägger till rörlighet i andra kabeldragna applikationer, som till exempel en patientlyft.

 

För mer information, var vänlig kontakta ditt LINAK dotterbolag eller distributör.

LINAK är ett internationellt företag, grundat på en enkel idé - elektrisk linjär rörelse.
Vi utvecklar produkter som förbättrar människors arbetsmiljö och livskvalitet.
Updated: den 17 januari 2018 10:52