select

LINAK presenterar det nya IC-ställdonet LA33

Många tillverkare av justerbara applikationer känner redan till LINAK ställdon som LA14, LA25 och LA36. Nu kompletteras LINAK familjen med ett ställdon i mellanklassen.

Produktnyheter:  den 31 maj 2017
The new LA33

Vi introducerar nya LA33 – ett kraftdon i mellanklassen


LINAK har lanserat ett nytt kraftfullt ställdon. Det elektriska linjära ställdonet LA33. Det är ett mellanklassdon byggt på hela 35 års specialkunskap hos LINAK. LA33 ger en perfekt passform där små ställdon saknar kraften, eller där mycket kraftfulla ställdon helt enkelt är för stora.

Som tillverkare av maskiner för krävande miljöer känner du säkert igen LINAK:s serie av robusta manöverdon och förstår varför det nya LA33 passar in så bra.

Delar samma funktioner och valmöjligheter


LA33 erbjuder samma valfrihet som övriga LINAK-ställdon. IC – Integrated Controller, sensorer för återkoppling, proportionell hastighetskontroll, exakt positionering via analog eller digital feedback, och många andra features kan ingå i din LA33-lösning.

Om du vill veta mer om LA33, besök produktsidan för LA33.

Grundligt testat


Precis som alla andra LINAK-ställdon så är LA33 IP66/IP69K-godkänt, vilket gör att det till exempel tål hårda vattenstrålar och kan klara av tuffa miljöer.

Den här typen av hållbarhet i världsklass är bara möjlig genom ett gediget grundarbete, lång erfarenhet och rigorösa tester innan produkten lanseras.

 

För mer information, var vänlig kontakta ditt LINAK dotterbolag eller distributör.

LINAK är ett internationellt företag, grundat på en enkel idé - elektrisk linjär rörelse.
Vi utvecklar produkter som förbättrar människors arbetsmiljö och livskvalitet.
Updated: den 3 juli 2017 12:47