select

VAR ANVÄNDS elektriska ställdon?

LINAK ställdon används i många olika branscher, vilket gör både arbetet och privatlivet lättare för många människor. Ställdonen är framtagna för fyra olika affärsområden.

MEDLINE® & CARELINE® levererar ställdonlösningar för hälso-och sjukvården , DESKLINE® levererar lyftpelare för höj- och sänkbara möbler, HOMELINE® ställdon används i ställbara sängar och TECHLINE™ ställdon används i en mängd olika  industriapplikationer. MEDLINE & CARELINE fokuserar på att öka komforten för både patienter och vårdgivare genom att ta fram ställdonslösningar för hälso-och sjukvårdsutrustning. Ställdonen kommer att förbättra vårdapplikationer med säkra, tillförlitliga och innovativa rörelser och lyftkapacitet. Dessutom underlättar de den belastning som vårdgivare, eller andra sjukhusanställda, utsätts för varje dag med tunga lyft och när man flyttar på patienter. Bland annat används LINAK ställdon i olika applikationer som sjukhussängar, personlyftar, tandläkarstolar, badlyftar och rullstolar.

DESKLINE erbjuder ställdonssystem för höj- och sänkbara möbler som kan anpassa sig efter dess användare. Denna anpassningsförmåga i t.ex. kontorsbord garanterar användaren en bättre ergonomi och förbättrade arbetsvillkor. DESKLINE erbjuder även ställdonslösningar för industriarbetsplatser, kök och andra applikationer.

HOMELINE ställdon är designade för att ge en högre komfort genom elektrisk justering av sängar i privata hem. Mjuka och ljudlösa rörelser kommer att förhöja "känslan" av sängen och differentiera den från andra sängar. HOMELINE teamet har ett nära samarbete med sina kunder, och hjälper till att förverkliga idéer till lösningar som innebär bättre sängar och högre komfort, vilket ger konkurrensfördelar.

TECHLINE ställdonslösningar är konstruerade för att säkerställa pålitliga och exakta rörelser i tunga industriapplikationer t.ex. jordbruksmaskiner. Detta innebär att TECHLINE ställdonen klarar tuffa förhållanden som hårt väder, samtidigt som de ger mycket exakta rörelser. De är bland annat konstruerade för applikationer till entreprenadmaskiner , ventilations- och lantbrukslösningar, marina applikationer och de bidrar till att förbättra effektiviteten i solfångarsystem.

För att skapa unika lösningar har också TECHLINE ett nära samarbete med sina kunder, så att olika behov och specifikationer uppfylls. På detta sätt bidrar TECHLINE till att förbättra kundernas produkter och ge dem en konkurrensfördel.

Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.