select

Perfektion i RÖRELSER

När du arbetar med ett ledande varumärke, kan du förvänta dig kvalitet i varje detalj. Du kommer att upptäcka att MEDLINE® & CARELINE® produkter kan förbättra din applikation. Du kommer också uppskatta att vårt breda utbud av ställdon, lyftpelare, styrenheter, kontroller och tillbehör erbjuder både en hög grad av flexibilitet och kompletta ställdonslösningar.
 
MEDLINE & CARELINE ställdon och komponenter är designade och godkända för applikationer och utrustning inom hälso-och sjukvården. Om önskemål finns kan vi erbjuda fullt godkända och kompletta system som uppfyller alla normer och villkor för tvättunnlar.
 
Omfattande tester
Ställdonslösningar för hälso-och sjukvårdsutrustning måste kunna klara slitage och extrem hantering. De är nästan konstant i bruk, och städrutinerna, speciellt på sjukhus, innebär mycket höga temperaturer, starka rengöringsmedel och högtryckstvätt.
 
LINAK MEDLINE & CARELINE produkter genomgår en 100% funktionstest innan de lämnar fabriken. Utöver detta har LINAK utvecklat ett omfattande program för repetitiva tester. Nya produkter och prover från det befintliga sortimentet genomgår alltid noggranna serietester som omfattar alla typer av tuffa förhållanden.
 
Vi nöjer oss bara med perfektion i rörelser, vilket du också bör göra. Så kontakta LINAK MEDLINE & CARELINE om du behöver en säker, pålitlig och medicinskt godkänd ställdonslösning.
MEDLINE & CARELINE Applikationer
Se exempel på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.