select

DIN partner för framtidenDen stora utmaningen inom hälso- och sjukvården i framtiden handlar om tre stora trender:
  • Åldrande befolkning, vilket innebär ett ökat behov av omsorg och patientvård, vilket påverkar sjukhus, sjukhem och hemsjukvård.

  • Livsstilssjukdomar är ett ökande problem i många länder. Samtidigt som de globala ekonomierna förbättras, ökar ironiskt nog graden av kroniska livsstilssjukdomar. Som ett resultat, utmanas hälso-och sjukvården med att antalet patienter som behöver vård i framtiden kraftigt ökar.

  • Världens fetmafenomen är ännu ett resultat av vår förändrade livsstil som bokstavligt talat lägger en tung börda på hälso-och sjukvården.

Din utmaning - är vår utmaning
Dessa trender är både en stor utmaning och en möjlighet för tillverkare av hälso-och sjukvårdsutrustning. Applikationer som är designade för att göra livet lättare och mindre stressigt för vårdpersonal, kommer att vinna konkurrensfördelar i framtiden. Detsamma gäller om de bidrar till att ge patienten mer bekvämlighet, och göra patienten mindre beroende av sjuksköterskor och annan vårdpersonal.
 
MEDLINE® & CARELINE® följer vad som händer på denna marknad. Avancerade elektriska linjära ställdonssystem kan förbättra ett brett utbud av hälso-och sjukvårdsutrustning för att möta de framtida utmaningarna.

Låt oss hjälpa till att förbättra din verksamhet
Vi tror att genom ett nära samarbete med våra kunder, kommer vi tillsammans att producera nya och innovativa lösningar, för att hjälpa vårdpersonalen i deras dagliga arbete. Patienterna kommer också att känna sig mera bekväma och oberoende.
 
Detta är precis vad som behövs för att möta kommande utmaningar. Så kontakta LINAK MEDLINE & CARELINE och diskutera dina behov och idéer, och tillsammans kommer vi att ta fram en systemlösning för att förbättra dina affärsmöjligheter.

MEDLINE & CARELINE Applikationer
Se exempel på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.