select

DET FUNGERAR NATT EFTER NATT

Sängen är en viktig möbel. Vi tillbringar många timmar i sängen, och funktioner som ett elektriskt justerbart ställdonssystem måste helt enkelt fungera smidigt och tyst natt efter natt.
 
När du arbetar med ett ledande varumärke, kan du förvänta dig kvalitet i varje detalj. Smidiga, tysta och pålitliga rörelser med tillräcklig kraft för att hantera den nödvändiga belastningen år efter år, är varumärket för LINAK.
 
LINAK HOMELINE® ger dig flexibelt moduluppbyggda ställdonssystem som passar perfekt in i din produkt.
 
Tester, tester och tester igen
En anledning till att LINAK har varit en världsledande partner och leverantör i 30 år av ställdonslösningar till så vitt skilda branscher som industri, jordbruk, kontorsmöbler samt sjukhus och vårdhem, är vårt omfattande testprogram.
 
Varje HOMELINE ställdonssystem genomgår en 100% funktionstest innan det lämnar fabriken. Nya produkter och prover från det befintliga sortimentet genomgår ständigt omfattande tester under tuffa förhållanden.
 
Vi nöjer oss bara med perfektion, och det bör du också göra. Kontakta LINAK HOMELINE om du vill vara säker på att din säng är försedd med en säker och pålitlig ställdonslösning.
HOMELINE Applikationer
Se exempel på HOMELINE applikationer.
Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.