select

Designens betydelse

Justerbarhet kan vara både ett ergonomiskt och ekonomiskt bra val, men när det gäller kontorsbord och arbetsstationer, har designen oftast högsta prioritet.
 
Du vill inte att skrymmande motorer, industrilyftpelare eller elektromekaniska ställdonssystem hindrar dina ansträngningar att skapa vacker och elegant design. Vad du vill ha är mjuka och tysta rörelser genom att trycka på en diskret knapp. Som ett skandinaviskt företag värnar vi om ren, enkel och diskret design, och det är precis vad du får från LINAK DESKLINE®.

Under många år har DESKLINE etablerat ett gott samarbete med ett antal kända arkitekter och designers. Vi tror att perfekta höj- och sänkbara möbler och arbetsstationer är resultatet av ett nära samarbete med ett fritt och öppet utbyte av idéer mellan designers och vårt DESKLINE team av konsulter och ingenjörer.
 
DESKLINE linjära ställdonssystem ger dig full designfrihet. Som regel kan du koncentrera dig på design av bordsskivan, ramen och fötterna på bordet, och DESKLINE kommer att leverera resten enligt dina önskemål. Om du vill ha ett höj- och sänkbart kontorsbord utan mellanstag, kommer DESKLINE att hjälpa dig att få den nödvändiga stabiliteten.

Vänligen kontakta LINAK DESKLINE. Låt oss få veta dina behov och önskemål och tillsammans kommer vi att ta fram en lösning som kommer att glädja alla - både funktionellt och estetiskt.

Kanske kan du finna inspiration genom att gå in på "Design Meets Movement" - en sida som är utgiven av LINAK där vi presenterar alla våra samarbeten med kreativa och innovativa designers från hela världen.

DESKLINE Applikationer
Se exempel på DESKLINE applikationer.
Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.