select

FÖRDELAR MED STÄLLDON

Elektriska linjära ställdon är den perfekta lösningen när du behöver enkla, säkra och rena rörelser med korrekta och jämna rörelser. Du kan välja ställdonssystem för en mängd olika rörelser som tiltning, tryckande och dragande rörelser, och lyft med kraft upp till 12,000 N.
 
Ställdon kan integreras i avancerade styrsystem som använder databuskommunikation. Du får exakt feedback av position, och noggrann kontroll över acceleration och hastighet.
 
Jämfört med både hydrauliska och pneumatiska system är en ställdonslösning mycket enklare att installera. Det tar mindre plats eftersom det inte finns några slangar och pumpar som kräver rutinmässigt underhåll för att undvika säkerhetsrisker och kladdigt oljeläckage.

Ett linjärt ställdon har en lång livslängd med lite eller inget underhåll alls. Detta garanterar en mycket låg total driftskostnad jämfört med andra system.

Elektriska ställdonssystem är tysta, rena, fria från skadliga ämnen och energieffektiva. De uppfyller de allt högre kraven, och lagstiftning, om miljövänlig utrustning.
TECHLINE Applikationer
Se exempel på TECHLINE applikationer.
Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.