select

LINAK som din partner

Vi vill inte enbart vara en vanlig leverantör till våra kunder. Vi vill vara din partner.
 
Vid partnerskap med LINAK får du så mycket mer än bara en produkt i dina händer. Vårt mål är att skapa mervärde för våra kunder genom att erbjuda innovativa lösningar, bred kunskap, produktion i världsklass och global närvaro.

Innovation
Ända sedan den första motorn utvecklades, har LINAK försett marknaden med nya och innovativa idéer. Innovation är en viktig anledning till varför LINAK har uppnått nuvarande position. Innovativa lösningar som ska möta våra kunders behov.

Det är därför LINAK är mer än bara en leverantör. Vi erbjuder ett strategiskt partnerskap, där R & D, kundservice, logistik, tillverkning och marknadsföring är viktiga inslag.
 
Kunskap
På LINAK fokuserar vi på vår kärnkompetens - ställdonslösningar. Inom våra fyra enskilda divisioner är vi mycket noga med att se till kundernas behov, marknadssituation och applikationskunnande.

En djup kunskap om trender på marknaden är det som gör LINAK till en värderad leverantör av ställdonslösningar.
 
Produktion i världsklass
På LINAK tillverkar vi kvalitetsprodukter. Vi strävar efter att vara den ledande tillverkaren i branschen, med en produktion i världsklass. Det är därför vi arbetar enligt LEAN-principerna i alla aspekter av våra produktionsprocesser. Denna praxis garanterar hög kvalitet på produkter, service och leveranser.

Global närvaro
Våra kunder kommer från hela världen. Eftersom vi vill vara nära våra kunder, och för att ge service till dig på bästa möjliga sätt, finns vi representerat globalt med dotterbolag och lokala distributörer.

 

                      

Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.