select

ELEKTRIskA LINJÄRA STÄLLDON

Ett elektriskt linjärt ställdon är en enhet som omvandlar den roterande rörelsen av en lågvolts DC-motor till en linjär rörelse - med en tryckande och dragande rörelse.

Med detta sätt är det möjligt att lyfta, justera, tilta, trycka eller dra, tunga eller svåråtkomliga föremål bara genom att trycka på en knapp.

Dessutom ger ställdon säkra, tysta och rena rörelser med exakt rörelsekontroll. De är energieffektiva och har lång livslängd med lite eller inget underhåll.

Att installera ställdon är mycket enkelt jämfört med t.ex. hydrauliska system, och de tar mycket mindre plats, eftersom de inte har några pumpar eller slangar.

Ställdonets möjligheter att kunna anpassa sig till specifika behov säkerställer väl fungerande lösningar som tillämpas i många olika avseenden för ett brett utbud av applikationer och produkter.

Ett LINAK® elektriskt linjärt ställdon består av en motor, ett växelhus och en kolvstång. En speciell version av ett ställdon är inbyggnadsställdonet avsett för integration i en kundapplikation. En komplett LINAK systemlösning består av ett eller flera linjära ställdon, en styrenhet och en kontroll. Linear Actuator LA31 TECHLINE
Lyftkapaciteten på ställdonen varierar från 200N - 15,000N.

Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.