select
LINAK in Brief 

Kort om LINAK 

LINAK har vuxit efter den blygsamma starten 1907. Sedan Bent Jensen, VD och ägare, tog över familjeföretaget 1976 och presenterade idén med linjära ställdon för att förbättra människors liv, har LINAK kontinuerligt expanderat över hela världen.
 
Koncernens huvudkontor i Guderup, Danmark, sträcker sig över 38.000 m2 med utvecklings- och produktionsanläggningar. LINAK har idag cirka 2.000 medarbetare i 35 länder.

Koncernen är indelad i fyra divisioner organiserade som individuella affärsenheter. Detta säkerställer att kunderna inom de olika affärsområdena alltid kommer att få service av ett team av experter med stor kunskap och erfarenhet.
 
LINAK är globalt erkända för hög kvalitet, tekniskt avancerade och innovativa lösningar, vilka når marknaden som banbrytande produkter. Detta innebär att de ger både oss och våra kunder en strategisk fördel.
 
Med mer än 7.000 olika artiklar, kan ingen annan leverantör i branschen erbjuda ett bredare sortiment av ställdonssystem än LINAK. Vårt kompletta sortiment innehåller ställdon, lyftpelare, styrenheter, kontroller och ett brett sortiment av tillbehör.
 
80% av våra produkter är kundanpassade lösningar, och vi är stolta över att vara en stark partner i utvecklingen av nya applikationer.
 
För ytterligare information om de enskilda LINAK divisionerna gå in på länkarna nedan.

 

 

Ta en virtuell rundtur på LINAK
Vi inbjuder dig till en virtuell rundtur på LINAK och att möta våra anställda.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.