select
Operating tables and surgery chairs

operationsbord och behandlingsstolar 

ställdonslösningar i operationsbord
och behandlingsstolar

Kirurgi och andra medicinska förfaranden blir ännu mer avancerade och vårdpersonal över hela världen behöver justerbar utrustning på sjukhus som är kraftfullare, mer exakt, snabbare och lättare att kontrollera. Detta ökar naturligtvis kraven på den underliggande kinetiken som driver rörelser i utrustningen. Att använda de rätta elektriska ställdonslösningarna ger dig fördelar som:

- Avancerade minnesfunktioner för enkel positionering
- Flexibel kabelhantering, optimerad design och lätt rengöring
- Kompakt design och enkel höjdjustering för en ergonomisk
  arbetsposition

Oavsett om hälso- och sjukvårdspersonal arbetar vid ett stationärt bord i operationssalen eller vid en mobil behandlingsstol krävs optimal ergonomi för att göra ett optimalt jobb. Extra effekt för att smidigt kunna lyfta och placera tunga patienter är lika viktigt som avancerade rörelsemönster för att säkerställa en kombination av nödvändig åtkomst för kirurgerna och optimal komfort för patienterna.

Lita på stabil design och enkel positionering genom minnesfunktioner
Ställdon från LINAK är konstruerade för att klara av tung belastning. Våra lyftpelare har en hög lyftkapacitet och erbjuder hög tillförlitlighet, dvs de testas noggrant för att uppfylla kraven enligt internationella medicinska standarder. Våra styrenheter är förberedda för att kunna skapa komplexa rörelsemönster och erbjuder flera minnesfunktioner för att göra justeringen snabb och enkel.

Flexibel design med många valmöjligheter
Oavsett om du behöver en enkel lösning med bara ett par ställdon eller ett avancerat operationsbord med flera funktioner och komplexa rörelsemönster, innehåller vårt sortiment det. Med LINAK CO-Link™ kan du, till exempel, dubbla antalet ställdon, och våra styrenheter har flexibel kabelhantering för att bevara en hög säkerhetsnivå

Erbjud optimal arbetsställning med kompakt design
I över 30 år har LINAK producerat ställdon för vårdapplikationer, och vi utvecklar kontinuerligt designen på dem. Den kompakta, inbyggnadsvänliga dimensionen förbättrar ergonomin och gör det möjligt för kirurger och annan medicinsk personal att positionera en patient exakt och samtidigt upprätthålla en hög effektivitet under operationen.