select
X-ray equipment

Röntgenutrustning

Ställdonslösningar för röntgenutrustning

Medicinsk kirurgi på moderna sjukhus blir alltmer avancerad. Medicinsk personal kan göra ännu mer komplicerade procedurer och stödjande funktioner måste följa med utvecklingen. För radiologerna är efterfrågan på kraftfull och hållbar utrustning för att förbättra effektivitetsgraden och kvaliteten på behandlingen avgörande. Att använda elektriska ställdonslösningar ger flera sådana fördelar, som:

- Kraftfulla ställdon som kan skapa exakta push/pull-rörelser
- Medicinsk godkända lösningar med flexibel kabelhantering
- Enkel åtkomst till ett brett sortiment och decennier av erfarenhet

Modern röntgenutrustning krävs för att utföra extremt exakt positionering. Nyckeln till detta är en kombination av tillräckligt mycket effekt och avancerade styrsystem som kan göra flera justeringsuppgifter samtidigt. LINAK strävar efter att uppfylla kraven på modern röntgenutrustning och tillverkar kraftfulla ställdon som kan göra det perfekta jobbet.

Ha mer kraft och skapa komplexa rörelser
Om din röntgenutrustning innehåller en C-arm eller består av ett justerbart bord med röntgenutrustning monterad i taket, är exakt positionering avgörande, likaså flexibilitet och hastighet. För att säkerställa att du har allt, finns skräddarsydda lyftpelare och anpassad programvara som kompletterar din kraftfulla och pålitliga lösning från LINAK.

Få tåliga och medicinskt godkända lösningar
Varje del av ett ställdon från LINAK är noggrant testat innan det når marknaden. Alla produkter uppfyller kraven i internationella medicinska standarder och det här hjälper till att säkerställa att din applikation har ett långt liv och gör oplanerat underhåll överflödigt. Smart kabelhantering och rengöringsvänliga produkter hjälper dig också att hålla en hög hygiennivå.

Ta del av ett brett sortiment och decennier av erfarenhet hos LINAK
Under mer än 30 år har LINAK utvecklat och tillverkat elektriska linjära ställdonslösningar för en mängd olika vårdapplikationer. Vårt sortiment täcker allt för nästan alla behov och vi står redo att dela med oss av vår kunskap och lokala marknadsinsikt via vår närvaro i 35 länder.