select
Systems for Patient Lifts

System FÖR patientLYFTAR

Valfrihet i en mängd olika system

Olika typer av system för olika typer av behov! Oavsett om du gillar ett standardsystem för din patientlyft, eller ett avancerat system, har vi rätt system för dig.

Ett typiskt system för patientlyftar är uppbyggt kring 3-5 huvudprodukter: ett lyftställdon utför den aktuella rörelsen av patienten, ett ställdon för benbreddning som säkerställer stabiliteten av patientlyften, ibland finns ett tredje ställdon monterat för att styra lyftselen, en styrenhet med batteri kontrollerar rörelserna och en handkontroll där du aktiverar önskade rörelser. Specifikationen av varje produkt beror just på dina individuella behov och idéer på design.

För inspiration, en typisk patientlyft byggs upp kring en produkt av varje produktkategori. Oavsett vilket system du väljer får du ett system med hög kvalitet som förbättrar livskvaliteten för användaren genom en bättre säkerhet och en tillförlitlig, mjuk och tyst rörelse för patienten.Välj LINAK för ...

I mer än ett decennium har LINAK levererat speciellt framtagna system för patientlyftar. System som bland annat är kända för sin tillförlitlighet och säkerhet. Vårdpersonal uppskattar också dessa system då de är användarvänliga och är vanligt förekommande inom vården.
 
När du väljer ett MEDLINE® & CARELINE® system för patientlyftar finns det många kombinationsmöjligheter för en optimal systemlösning. LINAK erbjuder flexibilitet och valfrihet mellan många olika alternativ. Beroende på dina krav, har vi rätt produktportfölj som erbjuder stor flexibilitet när det gäller att ta fram det system som är mest värdefullt för dig.

Säkerhet är en viktig fråga för LINAK och vi införlivar säkerhet där det är möjligt. Alla våra styrenheter kan säkerställa att motorn stannar om det är för mycket belastning på motorn och därmed säkerställs säkra lyft. Våra lyftställdon har säkerhetsmutter som garanterar säkerheten även när ställdonet är slitet.

Alla våra system är testade och godkända som system. Detta gör det enkelt för dig att få din patientlyft godkänd. Genom att välja ett LINAK system, kan du enkelt leva upp till EN10535.

MEDLINE & CARELINE STYRENHETER FÖR PATIENTLYFTAR

CBJ-Care är en intelligent lösning som gör det möjligt att lagra servicedata i styrenheten för att säkerställa att patientlyften fungerar hela tiden. Dessutom kan CBJ-Care hjälpa till att komma ihåg servicedata, ge utökad information om batteristatus och tillför många andra fördelar. CBJ1 möjliggör två hastigheter samt mjukstart och mjukstopp av ställdonet för att säkerställa bekväma lyft av patienterna. Om du behöver en standardstyrenhet med batterilarm, är CBJ2 ett bra och pålitligt val. Vår eleganta CBJ-Home tillför en snygg design av patientlyften, men också funktioner som enkel och tillförlitlig justering av maximal patientvikt.

Alla styrenheter levereras med intern eller extern laddare, vilket även ger möjlighet till väggmonterad laddning. Olika tillbehör och options finns beroende på dina behov.

MEDLINE & CARELINE STÄLLDON FÖR patientLYFTAR

Lyftställdon för olika typer av belastningskapacitet finns. LA31 och LA43 är tillgängliga vid hantering av hög belastning, LA34 för hantering av ännu högre belastning och LA44 vid hantering av högsta tänkbara belastning. Alla ställdon är starka val för att lyfta patienter och är utvecklade för ändamålet.

När det gäller ställdon för benbreddning rekommenderar vi våra små och kompakta LA23, eller den extremt tysta LA31, vår anpassade och designade LA28 eller våra små LA12 beroende på önskemål om design och patientlyftens konstruktion. 

MEDLINE & CARELINE HandKONTROLLER

Vare sig du letar efter en enkel handkontroll för upp/ner funktion, eller en avancerad kontroll som visar batteristatus, servicedata eller överlastindikator, hittar du den i MEDLINE & CARELINE produktportfölj. Våra senaste handkontroller är HB30, HB70 och HB80. HB80 erbjuder en ergonomisk design och kan bestyckas med magnet eller krok som option. HD80 JUMBO med batteriindikation, servicedata och överbelastningsindikator är tillgänglig för CBJ-Care.

HB30 erbjuder användaren en ergonomisk perfektion och den kan skötas med en hand. Den har utbytbara kablar och antiglidbeläggning på baksidan för ett bättre grepp.

BATTERILÖSNINGAR
Välj bland olika batterilösningar för ditt patientlyftsystem inklusive BAJ1, BAJL Battery Pack Li-Ion enkel kapacitet och BAJL Battery Pack Li-Ion dubbel kapacitet. BAJL Battery Pack Li-Ion är en miljövänlig lösning baserad på litiumjontekniken vilket innebär längre livslängd och lägre vikt jämfört med bly-syratekniken.

Prestandan är förbättrad med fler lyft per laddning och mer stabil
hastighet på alla lyft för varje laddningscykel. BAJL Battery Pack
Li-Ion är bakåtkompatibel.

Linear Actuator LA23 Hand Control HB80 Linear Actuator LA44 Control Box CBJ-Care Linear Actuator LA31 CARELINE
Vad är ett Linjärt Ställdon
Ett elektriskt linjärt ställdon är en enhet som omvandlar en roterande…
Vad är en Styrenhet
En styrenhet är hjärtat och hjärnan i en ställdonslösning…
Vad är en Kontroll
En kontroll är den enhet som används för att styra rörelserna av ett LINAK ställdonssystem…
MEDLINE & CARELINE Applikationer
Se exempel på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?