select
Adjustable Treatment Chairs

BEHANDLINGSSTOLAR

STÄLLDONSsystem för behandlingSSTOLAR

Behandlingsstolar används för en rad olika ändamål från barberare och skönhetssalonger, till blodgivning och att vakna upp i efter en endagskirurgi. Ofta måste patienter tillbringa lång tid i behandlingsstolen till exempel vid dialys. Enkel positionering och justering av stolen gör det bekvämare för patienten, men vad händer om din behandlingsstol också kan ge en säkrare behandling och samtidigt spara tid och resurser för personalen? 
 
En MEDLINE® & CARELINE® elektrisk ställdonslösning som matchas med LINAK OpenBus™ teknik ger nästan ett oändligt antal nya sätt att öka värdet av behandlingsstolar. 
 
Förutom flera positioneringsfunktioner, kan OpenBus ställdonssystem tillhandahålla läslampa och laddningsmöjligheter för mobiltelefoner eller iPod, allt för en bättre komfort. Du kan också komplettera med tillbehör för att förbättra arbetsförhållandena för vårdpersonalen: en inbyggd våg för att väga patienten, en våtsensor, en larmfunktion till vårdpersonalen. Servicepersonal får lättare tillgång till serviceuppgifter som kan kopplas till en bärbar dator. 
 
Detta är bara några av alla de innovativa fördelar som en LINAK OpenBus ställdonslösning erbjuder. Om du har en idé om hur du kan förbättra din behandlingsstol och vinna konkurrensfördelar, vänligen kontakta LINAK MEDLINE & CARELINE, så hjälper vi dig med den perfekta lösningen.

Treatment Chairs focus folder


Treatment Chair Systems

Exempel på system för behandlingsstolar
Oavsett om du behöver ett enkelt system för din behandlingsstol, eller en avancerad, skräddarsydd lösning, har vi rätt system för dig. Läs mer om system för behandlingsstolar »

Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?