select
Adjustable Couches

ELEKTRISKA
BRITSAR/BORD

Ställdonssystem FÖR behandlingsbRITSAR/bord

Med fler och fler patienter att ta hand om, letar vårdsektorn efter ett sätt att förbättra arbetsmiljön för vårdpersonalen. Ryggont och belastningsskador är mycket vanliga hälsoproblem bland vårdpersonal. Det är därför mer ergonomiska och flexibelt reglerbara undersöknings- och behandlingsbritsar/bord, är självklara fokusområden.
 
Om du behöver göra en säker, pålitlig och lättstyrd anpassning till din behandlingsbrits/bord för att behålla din position på dagens marknad, kan vårt MEDLINE® & CARELINE® team hjälpa dig att komma fram till en bra lösning. 
 
LINAK har mer än 30 års erfarenhet som kvalitetsleverantör av godkända elektriska ställdonslösningar för hälso-och sjukvårdsutrustning. Oavsett om du behöver en enkel, pålitlig elektriskt höj- och sänkbar lösning, eller ett avancerat innovativt ställdonssystem med värdehöjande funktioner via OpenBus™ teknologi, finns MEDLINE & CARELINE där för dig. 
 
Vänligen kontakta MEDLINE & CARELINE och låt oss veta vad du behöver för att ha kontroll på konkurrenterna. Vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett nära samarbete mellan dig och våra erfarna konsulter och ingenjörer.

Couches & Tables focus folder


Couch Systems

System för behandlingsbritsar
Oavsett om du behöver ett enkelt system för din behandlingsbrits, eller en avancerad, skräddarsydd lösning, har vi rätt system för dig. Läs mer om system för britsar/bord » 

Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?