select
Adjustable Homecare Beds

Hemvårdssängar

Ställdonssystem FÖR HEMvårdSsängar

Många länder upplever redan ett stort behov av välutbildad vårdpersonal. Populationer åldras allt snabbare i många delar av världen, och fler och fler människor lider av kroniska livsstilssjukdomar. I framtiden kommer det att finnas ett allt större behov av skicklig vårdpersonal. Detta innebär att det bli mer fokus på alla typer av sjukvårdsutrustning i hemmen som gör att äldre och funktionshindrade blir mindre beroende av hjälp utifrån.

Hemvårdssängen är självklar att börja med om du letar efter innovativa idéer för att förbättra människors självständighet. En vårdsäng i hemmet med en intelligent elektrisk ställdonslösning kommer att hjälpa en person att komma i och ur sängen på ett säkert och smidigt sätt, samtidigt som det blir mer bekvämt att ligga i sängen. Det finns dock ingen anledning att stanna där.
 
En OpenBus™ ställdonslösning från LINAK MEDLINE® & CARELINE® presenterar praktiskt taget en oändlig potential av nytänkande och nya idéer för hemvårdssängen. Du kan övervaka en patient via internet. Du kan bygga in nödlarmsfunktioner i sängen. Du skulle kunna förbättra komforten för användaren genom att införliva kontroll av exempelvis ljus och USB-anslutningar i sängen. Listan över OpenBus™ möjligheter bara fortsätter.
 

Låt oss undersöka möjligheterna tillsammans

Vi tror att marknaden för hemvårdssängar kommer att öka dramatiskt under de kommande åren.

Kontakta LINAK MEDLINE & CARELINE om du vill utforska möjligheterna. Alla i vårt MEDLINE & CARELINE team har enormt produkt-och applikationskunnande för att kunna hjälpa dig. Om du har en idé på att förbättra en befintlig hemvårdssäng, eller om du har planer på att bearbeta en helt ny marknad, är vårt team redo att hjälpa dig.

Vårt omfattande MEDLINE & CARELINE sortiment av elektriska ställdon, styrenheter, lyftpelare och kontroller erbjuder full flexibilitet. Vår väl beprövade och dokumenterade kvalitet garanterar att du alltid får en säker och pålitlig ställdonslösning för din applikation. 
Homecare Bed Systems

System för hemvårdssängar
Det finns många möjligheter att kombinera optimala systemlösningar för hemvårds-sängar och därmed perfekta rörelser. Läs mer om system för hemvårdssängar »

Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?