select
Patient Lifts Actuator Systems

ELEKTRISKA PatientLYFTAR

Ställdonssystem FÖR elektriska pATIENTlyftar

Mobila patientlyftar och sitt/stå lyftar förbättrar livet för både patienter och vårdpersonal, så länge de är säkra, pålitliga och enkla att hantera.

Det är därför alla seriösa tillverkare av patientlyftar fokuserar på säkerhet och pålitlighet. Naturligtvis måste du uppfylla godkända normer, men för att upprätthålla ett gott rykte bland vårdpersonal och patienter gör du klokt i att höja säkerheten ytterligare en nivå.
 
LINAK ställdonslösningar för patientlyftar ger dig ett stort utbud av ställdon, handkontroller och styrenheter. Alla komponenter är testade för att uppfylla LINAK standard och gällande normer.

Funktioner som intelligent serviceövervakning, enkel och exakt justering av säker arbetsbelastning enligt EN10535, mjuk start och stopp, statusindikering av batteri och mycket mer, kan mycket väl ge dig konkurrensfördelar i framtiden.Kontakta LINAK MEDLINE® & CARELINE® och tala om dina behov och idéer för att förbättra mobila patientlyftar och sitt/stå lyftar, och tillsammans kommer vi att ta fram en perfekt lösning.
 

Säkra lyft och SÄKER Patienthantering

Sjukhus och vårdhem i hela världen håller på att införa Säker Patienthantering och Lyftprogram, vilket innebär inga tunga lyft för vårdpersonal. Skälen är uppenbara. Ryggskador som orsakas av tunga lyft och förflyttning av patienter, gör att arbete inom vården är ett av de farligaste yrkena. Många som arbetar inom vården lider av ryggsmärtor och andra skador, och varje år måste ett antal sjuksköterskor och annan vårdpersonal lämna jobbet på grund av allvarliga skador.

Detta sätter fokus på mobila personlyftar och sitt/stå lyftar, som ett av de mest effektiva och flexibla sätten för en säker hantering och förflyttning av patienter både på sjukhus, vårdhem och privata hem. Med en mobil patientlyft är det både säkert och enkelt att flytta en patient från en säng till en rullstol, och från rullstolen till toaletten.

LINAK MEDLINE & CARELINE finns representerat över hela världen och har teknisk kapacitet att klara de högsta kraven.

Vänligen läs mer i JUMBO means safe patient handling.
Exempel på system för Patientlyftar
Oavsett om du behöver ett enkelt eller ett mycket avancerat system för din patientlyft, så har vi rätt produkter för dig. Läs mer om system för patientlyftar »

Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?