select
Adjustable Nursing Home Beds

Vårdsängar

Ställdonssystem för vårdsängar

I många länder ökar befolkningens medelålder mycket snabbt. Med fler invånare att ta hand om ökar även påtryckningarna på vårdhem för ytterligare effektiviseringsåtgärder inom vårdsektorn. Ny policy inom vården som fler endagsbehandlingar och kortare sjukhusvistelse, innebär att patienter på vårdhem behöver mer och annorlunda omsorg än tidigare.

På ett vårdhem måste sängen bli mer som en intelligent sjukhussäng för att uppfylla behoven i framtiden. Elektriskt justerbara vårdsängar ger bättre komfort för patienter som behöver långa perioder av sängläge. Detta förbättrar också ergonomin för vårdgivaren. Men, varför inte ta intelligent mångfunktionalitet ett steg längre?
 
En säng skulle säkert bli mer intressant för ett vårdhem om sängen kunde alarmera om patienten lämnar sängen eller kissar i sängen.  Säkerhetsfunktioner som Nurse Call och Under Bed Light bör också uppmärksammas. För att inte nämna automatisk serviceövervakning för att se till att sängen är i toppform i många år. En välkommen funktion då de flesta vårdhem måste ha kontroll på kostnadseffektiviteten av sina investeringar.
 

Innovation kommer från samarbete

De viktigaste utmaningarna för sjukvården är innovation och nya idéer. Det är därför LINAK MEDLINE® & CARELINE® redan har förberett för alla typer av funktioner i vårdsängar med våra OpenBus™ ställdonslösningar.
 
MEDLINE & CARELINE sortiment av elektriska linjära ställdon, styrenheter, kontroller och tillbehör ger dig all den frihet och flexibilitet du behöver för att förverkliga dina idéer. Vår väl beprövade och dokumenterade kvalitet garanterar att du får en säker och tillförlitlig lösning som passar i din applikation.
 
Om du har en idé som skulle kunna förbättra din säng för att ge dig en konkurrensfördel genom att underlätta en del av trycket på vårdhem i framtiden, tveka inte att kontakta LINAK. Alla medlemmar i vårt MEDLINE & CARELINE team av ingenjörer och konsulter har en enorm produkt-och applikationskunskap och vi vet att alla innovativa lösningar kommer från ett nära samarbete med våra kunder. 
Nursing Home Bed Systems

Exempel på system för Vårdsängar
Det finns många olika möjligheter att kombinera optimala systemlösningar för Vårdsängar och därmed perfekta rörelser. Läs mer om system för vårdsängar »

Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?