select
Adjustable Hospital Beds

SJUKHUSSÄNGAR

Ställdonssystem FÖR SJUKHUSSÄNGAR

Det finns fler sängar i ett sjukhus än läkare och sjuksköterskor. I framtiden kommer det att finnas ännu färre läkare och sjuksköterskor som ska ta hand om ett växande antal patienter. Med detta scenario är det klokt att försöka ändra på sjukhussängen till en mycket mer aktiv och effektiv utrustning, för att spara tid och resurser.

Om du kan ta fram en sjukhussäng som kan reducera ett antal tidskrävande rutinuppgifter för vårdpersonalen, kommer du att ha en god chans att hänga med konkurrensen i framtiden. Om din sjukhussäng kan göra behandlingen säkrare och bekvämare för patienten, ökar dina chanser ännu bättre. Du kommer garanterat att lyckas om din sjukhussäng dessutom kan sköta sig själv och signalera när den behöver rengöras, behöver service eller behöver repareras.

Innovation är nyckeln till den framtida marknaden. Det är därför LINAK MEDLINE® & CARELINE® redan har byggt in alla dessa funktioner och mycket mer i våra OpenBus™ systemlösningar. Om du har idéer på hur du vill förbättra din sjukhussäng, kan våra erfarna konsulter och ingenjörer genom ett nära samarbete hjälpa dig att förverkliga dem.
 

Global närvaro

Vårt breda utbud av flexibla och kompatibla produkter, möjliggör MEDLINE & CARELINE att tillhandahålla säkra och tillförlitliga lösningar som enkelt passar i din applikation.

Elektriska linjära ställdon och kompletta ställdonssystem med hög kvalitet har varit vår kärnverksamhet på LINAK i mer än 30 år. Varje komponent i MEDLINE & CARELINE utbud av ställdon, styrenheter, kontroller och tillbehör har noga testats för att uppfylla normer långt över branschens normer. Om du eventuellt skulle behöva en eftermarknad, finns LINAK representerat nästan överallt i världen.

Vi vet att du behöver säkra, pålitliga och innovativa ställdonslösningar. Om du också behöver en affärspartner som håller ett vakande öga på utvecklingen på marknaden, och snabbt växande utmaningar inom sjukhussektorn i hela världen, kontakta LINAK MEDLINE & CARELINE. We improve your life.  


Hospital Bed Systems

Systemexempel för Sjukhussängar
Det finns många kombinationer för en optimal systemlösning för sjukhussängar och perfekta rörelser. Läs mer system för sjukhussängar »

Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?