select
 

En styrenhetsserie från LINAK

- All in One Box

CO-serien beståendes av styrenheter från LINAK är mycket omfattande. Förutom förbättrade hygienegenskaper och enkel kabelhantering kännetecknas serien också av ett uppfinningsrikt fäste som gör att du kan montera styrenheterna i olika riktningar. Alla dessa egenskaper är numera standard hos LINAK.

LINAK Control Box Series – All in One Box

Varför vi kallar det ‘One World – One Box’

Med över 30 års erfarenhet, omfattande kunskap samt know-how sätter LINAK nya standarder genom att kombinera flera nya funktioner i styrenhetsserien.

Med globala godkännanden och lokalt lager samt service, har du alltid nära till en representant från LINAK. SMPS är standard i alla styrenheter för att säkerställa att de passar och kan användas tillsammans med många sjukhus- och vårdapplikationer. Och, genom att lägga till ytterligare en styrenhet med hjälp av CO-Link™ kan du få dubbelt så många kanaler och ännu mer effekt, men behöver fortfarande bara använda en handkontroll. 


Styrenheter med hög tvättbarhet
Hygien är ytterst viktig i sjukvårdsmiljöer. Det är därför som alla styrenheter är klassade enligt LINAK-standarden IPX6 Washable DURA™,  så att produkten inte bara möter utan också överstiger rådande krav och standarder vad gäller vattentäthet och maskintvättbarhet.

Passar överallt
Med låg vikt och en kompakt design kan styrenheterna installeras på många olika sätt och den innovativa kabelhanteringen ger många olika monteringsalternativ. Den smarta fästningsanordningen gör det möjligt att montera styrenheterna i olika riktningar och alla dessa styrenheter kan utrustas med ett backup-batteri om det behövs.


Actuator mounting

Produkter för Styrenhetsserie