select
 
This is MEDLINE & CARELINE 

DETTA ÄR MEDLINE® & CARELINE®

MEDLINE & CARELINE divisionen erbjuder elektriska linjära ställdonslösningar för att förbättra livet för både patienter och vårdgivare på sjukhus, vårdhem, olika behandlingshem och privata hem. Vi fokuserar på hur innovation och perfektion i rörelser och styrning kan förbättra sjukhus- och vårdutrustning, för att möta de viktiga utmaningar som vårdsektorn står inför.

Vi, LINAK MEDLINE & CARELINE, håller ett vakande öga på globala trender och utvecklingen inom vårdsektorn. Vår omfattande kunskap och insikt är grunden för ett nära samarbete med våra kunder för att utveckla verkligt innovativa lösningar baserade på och kring elektriska linjära ställdonssystem.
 
Sedan början av 1990-talet har MEDLINE & CARELINE bibehållit en global position som en ledande leverantör av spjutspetsteknologi. Vi hjälper våra kunder att ligga före på en dynamisk marknad genom att ständigt förbättra deras applikationer, och genom att möta de snabbt föränderliga utmaningarna på marknaden.
 
LINAK MEDLINE & CARELINE är en individuell, strategisk affärsenhet. Vi finns med egna LINAK dotterbolag och serviceorganisationer på alla större marknader. Detta för att säkerställa att alla lokala medicinska säkerhetsföreskrifter är uppfyllda, och för att ge optimal service.
 
Följ länken för mer information om MEDLINE & CARELINE lösningar.

För mer information om LINAK Group, vänligen gå in på www.linak.com/about.

Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
MEDLINE & CARELINE Applikationer
Se exempel på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Utmaningen inom vården
Hur sköter du fler patienter med färre händer?
Perfektion i Rörelser
Ställdonssystemet är en viktig del i din lösning, och vi är fullt..