select
 
Single actuator systems for comfort furniture

Singelmotorsystem

Singelmotorsystem för KOMFORTsängar


High lifting capacity
Det krävs ett kraftfullt ställdonssystem för att garantera smidiga och tysta rörelser av en resårsäng utan att behöva begränsa valet av madrasstyp. LINAK singelmotorsystem har hög lyftkapacitet för att garantera maximal flexibilitet.

Två systemsetup för basic och advanced lösningar

Singelmotorsystem för komfortsängar finns i två varianter. Vilket system som du väljer beror på kundernas önskemål och krav. Båda systemen har extern strömförsörjning vilket garanterar en låg strömförbrukning på 0,1 W i standbyläge.
  • CBH Basic system är baserat på en kompakt styrenhet CBH med 2 kanaler. Systemet är det optimala valet för en standard resårsäng med justerbart nackstöd och justerbar bendel.

  • CBH Advanced systemet är baserat på den kompakta styrenheten CBH med 4 kanaler. Advanced systemet är det optimala valet när man behöver hög lyftkapacitet för elektrisk justering av en resårsäng och när man också önskar olika tillval som till exempel massage och belysning.

Plug & Play systems
Njut av en Plug & Play™ lösning
LINAK system är pålitliga system där allting passar samman i produktfolion - det är bara att Plug & Play. Alla våra singelmotorsystem för komfortsängar är kompatibla med alla relevanta styrenheter och kontroller, vilket ger dig optimal frihet i design.
Vad är en Styrenhet
En styrenhet är hjärtat och hjärnan i en ställdonslösning…
Vad är en Kontroll
En kontroll är den enhet som används för att styra rörelserna av ett LINAK ställdonssystem…
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
HOMELINE Applikationer
Se exempel på HOMELINE applikationer.
Kontakta LINAK
Dialog byggd på kunskap och ett nära samarbete är den kortaste vägen för en perfekt lösning.