select
 
Bed with Built-in Actuator TV Lift

trendiga lyxsängar

STÄLLDONSTILLBEHÖR för trendiga lyxsängar

I det moderna sovrummet handlar det inte bara om att sova, det är en plats för återhämtning efter en lång arbetsdag, och för att vila inför nästa dag. Det är här du kopplar av med en god bok, eller tittar på tv, och äter frukost i sängen på söndagar. Allt detta och mer därtill gör att den moderna sängen är mycket mer än bara en säng.

HOMELINE® sortimentet av tillbehör kan förvandla en vanlig säng till en lyxig komfortmöbel. Det mest vanliga är att använda motorsystem för rörelser av nackstöd och bendel, men detta är bara toppen av ett isberg.
 
Vad sägs om en inbyggd tv-lyft som lyfter upp en platt-TV från sängramen? Eller, en inbyggd massagemotor för att massera ömma muskler. Du kan också ha USB-uttag i sängen, och olika typer av belysning och fler tillbehör som du sköter från samma handkontroll.
 
Med LINAK HOMELINE som samarbetspartner finns det egentligen inget slut på innovativa idéer som vi tillsammans kan göra till verklighet. Vänligen kontakta oss med din vision för en lyxig säng. Vi kommer gärna att hjälpa dig att få visionen till verklighet.
Single actuator systems for leisure beds

Learn more about CBH single actuator systems with a high lifting capacity that ensures maximum flexibility for box spring manufacturers.

Online Magazine | PDF

 

HOMELINE accessories

HOMELINE accessories set your bed apart with unique value adding features. Features ensuring comfort and value for the end-user.

Online Magazine | PDF

 

Bed Control App - user-friendly and customisable

Bed Control App - user-friendly and customisable

Use the Bed Control App as a new and different kind of wireless hand control option. Read the brochure to learn how you can customise the app to reflect your brand making it crystal clear who is responsible for the comfort your customer is experiencing.

Online Magazine | PDF

Vad är en Dubbelmotor
En elektrisk dubbelmotor är ett unikt integrerat system…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Du kan vara säker
Kvalitet och pålitlighet är av högsta prioritet på LINAK HOMELINE®. Så du kan vara säker..
Öga för Design
Design är det viktigaste när du gör hemsängar. LINAK HOMELINE®..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?