select
 
Adjustable Slatted Beds

SÄNGAR MED RIBBOTTEN

STÄLLDONSLÖSNINGAR FÖR SÄNGAR MED RIBBOTTEN

En säng med ribbotten är oftast lätt, liksom madrasserna som används för denna typ av säng. Detta innebär att du bara behöver måttlig kraft i ditt ställdonssystem. Men du behöver ett kompakt system på grund av den låga höjd som är vanligt i en säng med ribbotten.
 
HOMELINE® erbjuder pålitliga dubbla ställdonssystem som har optimerats speciellt för sängar med ribbotten och kan styras med trådlös handkontroll. De är kompakta och har låg ljudnivå med tillräcklig kraft för att hantera alla typer av ramar och madrasser lämpade för denna typ av säng. HOMELINE lösningar är nästan helt underhållsfria, som exempel behövs inget batteribyte i handkontrollen.
 
Det räcker inte bara att känna sig bekväm i sängen, utan man måste också vara i goda händer. Det är därför LINAK HOMELINE ställdonssystem för motoriserade  sängar med ribbotten erbjuder en nätfrånskiljare som option för att undvika elektromagnetiska fält.
 
Slutanvändaren är oftast bekymrad över att få en felaktig position av sängen i händelse av strömavbrott. Det är därför nödsänkning finns som tillval till HOMELINE ställdonssystem.

LINAK HOMELINE ställdonssystem har ett flexibelt sortiment av handkontroller och tillbehör för att passa din design och dina behov. Vänligen kontakta LINAK HOMELINE om du vill öka värdet på din säng genom att använda bekväma, smidiga och pålitliga rörelser.

 

Bed Control App - user-friendly and customisable

Bed Control App - user-friendly and customisable

Use the Bed Control App as a new and different kind of wireless hand control option. Read the brochure to learn how you can customise the app to reflect your brand making it crystal clear who is responsible for the comfort your customer is experiencing.

Online Magazine | PDF

Vad är en Dubbelmotor
En elektrisk dubbelmotor är ett unikt integrerat system…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Du kan vara säker
Kvalitet och pålitlighet är av högsta prioritet på LINAK HOMELINE®. Så du kan vara säker..
Öga för Design
Design är det viktigaste när du gör hemsängar. LINAK HOMELINE®..
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?